LELKIZŐ

„Natival együtt sírtunk napokig” – Őszinte vallomást tett Berki Mazsi

Berki Krisztián várandós felesége őszintén beszélt az érzéseiről. Szívszorító, amiket a kamerák előtt mondott!
  • Szerző: szbd

Berki Krisztián és várandós felesége, Mazsi megnyíltak a kamerák előtt, és őszintén beszéltek az izomceleb rendőrségi ügyéről, és az ezzel kapcsolatos érzéseikről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mazsi napokig sírt a férje miatt

Mazsi napokig sírt a férje miatt (Fotó: LifeTV)

Amint a is beszámolt róla, Berki Krisztiánt a 2018-as büntetőfékezése miatt júliusban első fokon két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélte a bíróság. Valamint 625 ezer forint pénzbüntetést is kiszabtak rá. Az ítélet nem jogerős, hiszen az ügyész és a védő is fellebbezett. Előbbi természetesen súlyosbítást, vagyis letöltendő szabadságvesztést kért, míg az utóbbi enyhítést akar védencének.

Mazsi korábban a könnyeivel küszködve mondta el az üggyel kapcsolatban, hogy a férje soha nem veszélyeztette volna az életét, se azokét, akik a buszon utaztak. Azon a véleményen van, mint a férje, hogy nem Krisztián a vétkes fél az ütközésben.

„Amikor a gyerek sírva jön le, hogy apa, akkor te most börtönbe fogsz menni holnap? Ez egy borzasztóan rossz érzés. Volt, hogy Natival együtt sírtunk napokig” – vallotta be a Frizbiben a kismama.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?