LELKIZŐ

Bódi Sylvi megdöbbentő vallomása: „Átéltem halálközeli élményeket”

Borzalmas veszélyeket tartogat a szörfözés, aminek nemcsak a felemelő pillanatait élte át az egykori szépségkirálynő. Bizony előfordult, hogy egy-egy útja tragédiával is végződhetett volna.
  • Szerző: Ripost

Közismert, hogy Bódi Sylvi rajong a szörfözésért. Egyik legkedveltebb időtöltése lett ez az extrém sport. Ám most őszintén mesélt arról, miért is kezdett bele a hullámlovaglásba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori szépségkirálynő, ugyanis rettegett a fulladástól, félelmei miatt még a fejét sem szerette beledugni a vízbe, a merülés pedig szóba sem jöhetett nála. Ám Sylvi úgy volt vele, a legjobb, ha szembe néz a félelmével és legyőzi azt. Minderről a Hot! Magazinnak mesélt.

Bódi Sylvi

Sylvi terápiaként kezdte a szörfözést (Fotó: Ripost)

„Azért vonzott ez a sport, mert volt egy félelmem: rettegtem a fulladástól. Ezt szerettem volna leküzdeni, mert nem jó, ha az ember a félelmei miatt korlátozott életet él. Még vízbe sem szerettem bedugni a fejemet, és nem mertem lemerülni. Ennek a legyőzése volt a fő motivációm” – mondta a Hot! Magazinnak Bódi Sylvi.

Bódi Sylvi immár 12 éve űzi ezt a sportot, de a mai napig nem tartja magát jó szörfösnek. Ez a „szórakozás” rengeteg türelmet, kitartást és alázatot igényel, ami folyamatos tanulást jelent.

„Átéltem halálközeli élményeket. Volt, hogy a hullám nagyon odavágott a korallzátonyhoz, megsérültem, nem kaptam levegőt, és ki kellett menteni. Amitől féltem, azzal szembesültem is, de valahogy mindent túléltem. Mindemellett időközben ez az egész egy olyan csodálatos szerelemmé változott, amire előtte sose gondoltam volna. Ezért érdemes legyőzni a korlátainkat. Sokszor egy olyan dolog, amitől rettegsz vagy tartasz, az vezet egy ilyen óriási szenvedélyhez” – mondta a lapnak Sylvi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?