LELKIZŐ

Bődületes álhír terjed VV Fanni haláláról

Titokzatos tanú bukkant fel az eltûnt valóságshow-szereplő ügyében. Vajon lehet hinni neki?
  • Szerző: BDF

Újabb fordulat VV Fanni eltűnésének ügyében! Egy tízoldalas, kézzel írott vallomást kapott a rendőrség. A "Tomi vallomása 2018. március 18.” címmel megírt levélben az egyelőre ismeretlen szerző részletesen kifejti az egykori valóságshow-szereplő utolsó óráit és halálának körülményeit, az eddigi információktól teljesen eltérően - írta meg a Bors

Az iromány alapján Fannit egy vidéki disznótoron itatták le és drogozták halálra. Ezután tüntették el az élettelen testét.

Fanni gyilkosságát partidrog okozta, egy szülinapi bulin, ami egy vidéki faluban volt, egy disznóvágás napján

 - áll a levél első soraiban, ami teljesen ellentmond annak, amit eddig az ügyről tudni lehet. Így a valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető többek szerint is.

Mindenkit megdöbbentett a különös levél, Novozánszki Fanni édesanyja zaklatottan reagált a hírekre a Blikknek. 

Nagyon felzaklatott a levél, de elképzelhetetlennek tartom, hogy vidéken járt volna az eltűnése napján a lányom. 

"A barátnője is arról vallott, hogy vásárolni voltak Budapesten, majd hazavitték Fannit a lakásába. Amikor bemehettünk a lakásba, akkor ott is volt a három nagy szatyor ruha bontatlanul" - mondta az édesanya, aki erősen kételkedik a leírtakban.

Meggyőződésem, hogy ez olyan levél, amely tudatosan el akarja terelni a valóságról a figyelmet.

"Azt sem tartanám teljesen kizártnak, ha a gyanúsított háza tájáról fújna a szél" – tette hozzá a lapnak dr. Lichy József, a család ügyvédje.

Mint ismeretes, Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Bár felkutatására csúcstechnikát is bevetettek a nyomozók, a fiatal lány holtteste azóta sem került elő. A gyilkossági ügyben egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót gyanúsítanak, akit három hónappal ezelőtt előzetes letartóztatásba helyeztek. A dunaújvárosi férfi, aki ugyan bűnrészességét korábban már elismerte a nyomozóknak, azt  tagadja, hogy ő ölte volna meg a fiatal lányt. Az autóban, amelyben elszállíthatták Fanni holttestét, találtak egy véres kötelet, amelyet azóta is vizsgálnak, ugyanis Fanni vére és a gyanúsított DNS-e mellett egy harmadik, máig beazonosítatlan férfi DNS-e van rajta. A nyomozók a gyanúsított családjának férfitagjait is kihallgatták, köztük B. László korábbi ügyvédjét és egyben rokonát, dr. Brodmann Lászlót, akitől az ügyből való kizárása után szintén sejtmintát vettek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?