LELKIZŐ

Boldog szülinap? Kiderült Britney Spears borzalmas családi titka

Talán nem véletlen, hogy ennyire küzdelmes, összeomlásokkal teli életet szánt neki a sors.
  • Szerző: Doris

Britney Spears csütörtökön ünnepli a 40. születésnapját, ami több szempontból is emlékezetes marad majd neki – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Boldog szülinap? Kiderült Britney Spears borzalmas családi titka

Fotó: Northfoto

Leginkább talán azért, mert csak nemrég sikerült kitörnie abból az elnyomásból, amit zsarnok apja, Jamie Spears gyakorolt felette 14 éven keresztül. Bár a kétgyermekes énekesnő még mindig elég furcsa tartalmakat oszt meg a közösségi oldalakon, végre szabad, és újra a saját életét élheti, reméljük, boldogan, drámáktól mentesen, bár utóbbira azért ne vegyünk mérget.

Már csak azért sem, mert Britney felmenőinek élete is bővelkedett tragikus fordulatokban. A nagymamája mindössze 31 éves volt, amikor öngyilkos lett, és sajnos ezek a mélyen bevésődött családi mintázatok úgymond transzgenerációsak, tehát generációról generációra öröklődhetnek.

A US Magazine korábban arról írt, hogy Britney apai nagymamája (tehát a zsarnok Jamie édesanyja), Emma Jean Spears-nek volt egy kisbabája, egy másik fiúcska, aki azonban mindössze 3 napig élt. Emma gyakorlatilag beleőrült a gyászba, nem tudta feldolgozni a veszteséget. Többször is öngyilkosságot kísérelt meg, majd 8 évvel a tragédia után kiment a temetőbe, kisfia sírjához és megölte magát, félárván hagyva ezzel 4 gyermekét, köztük Britney apját.

Britney nagymamája (Fotó: Twitter)

Ez a szomorú történet részben magyarázatot adhat Brit apjának viselkedésére, hiszen gyakorlatilag anya nélkül nőtt fel, a tragédia az egész életét beárnyékolta. És bár Britney nagymamája öngyilkosságakor még nem is élt, talán nem véletlen, hogy neki is ennyire küzdelmes, összeomlásokkal teli életet szánt a sors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?