LELKIZŐ

Családi dráma! Nagy csapás árnyékolta be Radics Gigi fellépését!

Az énekesnő felkészülését sajnálatos esemény tette még nehezebbé, erről kiesése után őszintén mesélt a Ripostnak.
  • Szerző: Ripost

A Sztárban sztár nagy esélyese volt, éppen ezért senki nem gondolta volna, hogy vasárnap este Radics Giginek kell elhagynia a TV2 szuperprodukciójának színpadát. Az énekesnő nagy léptekkel menetelt a győzelem felé, minden adásban elkápráztatta a közönséget és a zsűri tagjait is. 

"Érzékeltem, hogy a közönség szeret, és örülnek annak, hogy ebben a műsorban szerepelek. Én is nagyon örülök neki, boldog vagyok, hogy több oldalamat is meg tudtam mutatni" - nyilatkozta a %%-nak Gigi a kiesése után, és elmondta, az eddigi produkcióihoz képest a mostanit gyengébbnek ítélte. 

"Egész héten, amikor készültem erre a produkcióra, volt egy érzésem, hogy lehet, ez nem lesz akkora siker ahhoz képest, amikor Maria Callast alakítottam, de mivel soha nem lehet tudni, reménykedtem. Egy biztos, a mostani előadásomból is igyekeztem kihozni a maximumot. Isten útjai kifürkészhetetlenek."

Gigi szívesen folytatta volna tovább a versenyt, de annak örül, hogy így több ideje jut majd a családjára. Annál is inkább, hiszen az énekesnőnek hónapok óta mosolyognia kell a színpadon, miközben egy családi probléma miatt nehéz a lelke. 

"Próbáltam lelkileg is bírni ezt a néhány hetet, hiszen a nagymamám már hónapok óta kórházban van.

Diagnosztizáltak nála egy olyan betegséget, amit az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem lehet gyógyítani.

Néhány nappal ezelőtt, csütörtökön volt a műtétje, úgyhogy nagyon remélem, hogy egyre jobban lesz. Emiatt nehéz volt mindig vidámnak mutatkozni. Nagyon bízom benne, hogy jobban lesz."

Gigi kitartása tiszteletre méltó, hiszen a magánéleti problémából a közönség semmit nem vett észre. Arra pedig egyszerű a válasz, hogy miért nem osztotta meg eddig mindezt: mindenképpen el akarta kerülni azt, hogy emiatt sajnálják őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?