LELKIZŐ

Cseh Laci és felesége hiába próbálkozik: hat éve nem jön össze a baba

Cseh László és felesége, Dia régóta szeretne kisbabát. 2015-ben házasodtak össze, azóta próbálkoznak – egyelőre mindhiába.
címkék:
  • Szerző: ripost

Cseh Laci és felesége 2015 óta házasok, boldogságuk pedig azóta is töretlen: a házassággal életük legjobb döntését hozták meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Laci és Dia nagy szívfájdalma azonban, hogy hiába próbálkoznak régóta, nem jön össze a baba.

Cseh Diána és Cseh Laci hat éve reménykedik abban, hogy szerelmük gyümölcse megérkezik hozzájuk. Egyelőre babával nem, kutyával azonban bővült a családjuk

Cseh Diána és Cseh Laci hat éve reménykedik abban, hogy szerelmük gyümölcse megérkezik hozzájuk. Egyelőre babával nem, kutyával azonban bővült a családjuk

„Amióta összekötöttük az életünket, próbálkozunk. De csak nem jön a baba. Pedig nincs semmilyen probléma velünk, egészségügyileg mindketten rendben vagyunk” – mondta el a Borsnak a 35 éves Dia, aki akupunktúrás szalont üzemeltet.

„Az okok bizonyára máshol keresendők. Mint mindenki életében, a miénkben is vannak hullámvölgyek, amelyekből mindig vezet kiút, ez is egy ok lehet.”

Dia a Borsnak korábban el­árulta, Lacin is alkalmaztak fül­akupunktúrát, aminek elsősorban izomlazító hatása van, ezenkívül pedig mentális segítséget nyújt, könnyebben kezeli a stresszt az ember.

„A tanulmányaim során szem­besültem vele, mennyire összetett az emberi test. A legkisebb különbség is útjában állhat legnagyobb álmunknak, hogy közös gyermekünk szülessen. De nem va­gyunk egyáltalán elkeseredve. Ma már rengeteg alternatív megoldás létezik, természetgyógyász segítségét is igénybe vehetjük. Bár egyelőre csak természetes megoldáson gondolkodunk” – fogalmazott az úszóbajnok felesége.

Cseh: 111!

A napokban zajlik a magyar úszó országos bajnokság. Cseh László, a BVSC 35 éves klasszisa a mixed vegyesváltó tagjaként pályafutása 111. nagypályás bajnoki aranyérmét szerezte meg.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?