LELKIZŐ

Durva vádak: sógornője kitálalt Damu Rolandról, a lánya nélkülözésben él

A színész évek óta nem fizet tartásdíjat a lánya után, és nem is látogatja a kis Maját.
  • Szerző: ripost

Jól él, van munkája és nyaral: ezt állítja a sógornője Damu Rolandról! Katalin a születése óta neveli a színész lányát, Maját, aki idén lesz négy éves, ám miután Damu évek óta nem fizet tartásdíjat, nagyon nehéz körülmények között élnek. Damu közel egymillió forinttal tartozik nekik, és nem is látogatja a kislányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„2016 december volt az utolsó hónap, amikor fizetett negyvenezer forintot. Ha a februárit is belevesszük, akkor már 920 ezer forinttal tartozik. Inkább mi mondunk le dolgokról, gyógyszereket nem váltunk ki magunknak, csak hogy a gyerekeknek mindene meglegyen” – mondta el a Tények Plusznak Katalin, aki úgy tudja, Damunak van bevétele.

„Felszolgálóként egy pubban dolgozik a hatodik kerületben az Oktogonnál. Nagyon jól él. Ezt ő a saját szavaival mondta el. Most is volt előadása decemberben. Hajdúszoboszlón nyaralt a barátnőjével, akivel együtt él talán most is. Ez sem rám tartozik, de akkor egyik szavával ne üsse a másikat” – fogalmazott a rokkantnyugdíjas asszony.

Katalin állítja, Damu nem található meg semmiféle címén, ha viszont nem találják meg, akkor körözést adnak ki ellene, és újra börtönbe kerülhet, akár két évre is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?