LELKIZŐ

Dér Heni az édesapjáról és a kapcsolatukról vallott: Vannak tabutémák

Az énekesnő nem tagadta soha, hogy az édesapja fiút várt helyette, és bár jó a kapcsolatuk, vannak olyan témakörök, amikről nem tudnak beszélgetni.
címkék:
  • Szerző: ripost

Negyedik évadához érkezett a Mondd el Tatár Csillának című műsor, aminek legújabb vendége ezúttal Dér Heni volt. Az énekesnő az ATV vasárnap esti adásban őszintén beszélt a babavárásról, a karrierjéről, és a családjáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Heni sosem tagadta, hogy az édesapja eredetileg fiúgyermeket szeretett volna elsőszülöttként, így lányként nem volt könnyű kivívnia magának az elismerést. Mindezt tetézte, hogy Heni apukája szerint egy nőnek otthon, a konyhában van a helye, jóllehet, a Megasztár első szériájának sztárja ennél aktívabb életre vágyott.

Dér Heni

Dér Heni bizonyos témákról nem beszélget az apukájával
Fotó: Ripost

Mára azonban az apukája nagyon büszke rá, mindarra, amit elért, a kapcsolatuk pedig szeretetteljes és kiegyensúlyozott.

Mégis akadnak olyan témakörök, amelyekről nem beszélgetnek egymással. Ilyen a férfi-női szerepek változása is.

„Apukámmal véletlenül sem lehet beszélgetni ilyenekről, mert ezek a témák nálunk ugyanúgy tabuk. Ilyet, hogy a nő helye nem biztos, hogy a konyhában van, apukámnak a mai napig sem lehet felhozni. Ő még mindig így gondolja” – fogalmazott Heni, aki Tatár Csilla kérdésére elárulta, hogy ennek ellenére az édesapját nem zavarja, hogy neki saját keresete és karrierje van.

„Ez egy furcsa, ambivalens érzést kelt apukámban, hiszen ő fiút szeretett volna, és tulajdonképpen megkapta mindazt, amire vágyott: nőben. Ő nagyon büszke rám, mint elsőszülött lányára, mindazért, amit elértem. Mondani nem mondja, de érezteti velem. A fekete bárányból egy nagyon szerelem maradt a lánya felé. Mi nem konfrontálódunk, ő nagyon elismer engem” – árulta el az énekesnő.

Hogy mit gondol Dér Heni a negatív hozzászólásokról, a várandósság időszakáról és a párkapcsolatáról, kiderül vasárnap 22:20- kor az ATV-n! Aki lemaradt a beszélgetésről, hétfőnként 18.00 órakor a Spirit FM-en visszahallgathatja a Mondd el Tatár Csillának legutóbbi részét!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?