LELKIZŐ

Dermesztő felvétel, így jelentették be Linkin Park énekesének halálát a segélyhívón

A rendőrség átkutatta a lakást, de a frontember nem hagyott hátra búcsúlevelet.
  • Szerző: Ripost

Mint azt megírtuk, múlt hét csütörtökön találták meg a 41 éves Chester Bennington holttestét Los Angeles-i otthonában. Azt viszont nem lehetett tudni, hogy ki értesítette a rendőrséget a tragédiáról. Most azonban közzétették a segélykérő telefonhívást.

A felvétel alapján a Linkin Park frontemberének holttestére a házvezetőnő talált rá, aki zokogva közölte az éppen akkor a házhoz érkező sofőrrel, hogy Chester halott. Az áldozat feleségének is a házvezetőnő mondta el a tragikus hírt, mert az asszony akkor nem volt a városban.

A rendőrség megerősítette, hogy Chester felakasztotta magát. A helyszínen fél üveg alkoholt találtak, kábítószernek viszont nem volt nyoma - írja a Mirror. A lakást időközben átkutatták, de Bennington nem hagyott hátra búcsúlevelet.

Az énekes régóta küzdött drog- és alkoholproblémákkal, amik - saját bevallása szerint - azért alakultak ki, mert gyermekkorában szexuálisan molesztálta egy felnőtt.

A zenekar megható szavakkal, hivatalos Facebook-oldalán búcsúzott az énekestől:

"Azt nem tudjuk, hogy a jövőnk milyen úton folytatódik tovább, de abban biztosak vagyunk, hogy mindannyiunk élete jobb volt miattad. Köszönjük ezt az ajándékot. Szeretünk, és nagyon hiányzol."

 

 

És ezeket olvastad már?