LELKIZŐ

Döbbenetes, ezt álmodta Sas József, miután kétoldali agyvérzést kapott

A lábadozó komikus otthonában fogadta az ATV stábját. Mesélt jelenlegi állapotáról és már azt is tudja, mivel térne vissza a színpadra. Sőt, egy különös álomról is beszámolt.
  • Szerző: Doris

Sas József idén tavasszal esett ágynak, miután thaiföldi nyaralása közben kétoldali agyvérzést kapott. Először egy helyi kórházban ápolták, majd különgéppel hazahozták Magyarországra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Az ATV-n látható Heti Napló riportjából kiderült, még a thai ápolók is tudták, hogy Sas egy vérbeli humorista. A kabarékirály énekelt a kinti kórház alkalmazottjainak, az orvosok pedig már ebből megállapították, hogy a beszéddel nem lesz gondja.

Az ATV stábja otthonában látogatta meg Sas-t, akit felesége, Zsuzsa asszony mellett egy szakképzett, diplomás ápoló is segít.

„Abszolút javulok, a mozgásommal vannak még gondok. Nagyon szeretnék visszatérni a színpadra, már azt is tudom, mivel rukkolnék elő! Az Egy cigány ember panaszai-t adnám elő, már a jelmez is megvan” – mondta optimistán a kabarékirály a kamerák előtt.

A nagy nevettető azt is elárulta, roppant különöset álmodott, miután agyvérzést kapott Thaiföldön. Álmában három gyereke is született egy thai nőtől, amikor pedig felébredt, nem tudta megkülönböztetni az álmot a valóságtól. Mindenáron meg akarta győzni a feleségét, Zsuzsát, hogy hozzák haza Magyarországra a gyerekeket, hiszen elég nagy a lakás, elférnek. Bár Zsuzsa először kissé megrökönyödött, később kiderült, hogy mindez csak egy furcsa álom volt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?