LELKIZŐ

Döbbenetes levelet kapott Aradszky László özvegye: alig hitt a szemének

Éva a minap olvasott bele a levélbe, nem akarta elhinni, hogy ezt most írta valaki az egy éve halott férjének...
  • Szerző: Ripost

Ma egy esztendeje, hogy Aradszky László szíve megállt. Előző nap még a közönséget szórakoztatta, ahogy tette azt 60 éven keresztül. Felesége lassan beletörődött az elvesztésébe. Időnként megnézi férje e-mail-fiókját, hátha érkezett valamilyen üzenet, amivel teendője lehet.

Laci profi volt, a közösségi oldalára is mindent maga tett fel, imádta a számítógépet, az okostelefont, én viszont éppen csak tudom kezelni – sóhajtja az énekes özvegye, Éva, aki először azt hitte, egy tavalyi felkérést lát a levelek között.

– Háromszor is megnéztem a dátumot, kiderült, hogy teljesen friss meghívásról van szó! A szervező egy nyolcvanéves ikerpár „bulijára” hívta fellépni Lacit. Először szíven ütött a dolog, úgy éreztem, kegyeletsértő, aztán arra gondoltam, hogy a férjem milyen szívesen ment énekelni korábban hasonló felkérésekre is. Nemcsak a több ezer nézős koncerteket vállalta, hiszen imádott énekelni. Volt, hogy idősotthonba hívták, ahol boldogan dalolta: „Nem csak a húszéveseké a világ”. Laci biztos jót nevet odafönn, hogy bebizonyította: halhatatlan! – mondta Éva a Blikknek, aki nem érti, hogy a szervező figyelmét miként kerülhette el férje halála. Mindenesetre ügyvédként dolgozó fiuk egy udvarias levélben tudatta a rendezvényszervezővel, hogy édesapja sajnos nem tud eleget tenni a felkérésnek, ugyanis egy éve meghalt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?