LELKIZŐ

Dráma a Bódi családban: a halál torkából hozták vissza Ginát

Bódi Csabi felesége legkisebb gyermekük születésekor életveszélyes állapotba került, de mostanáig nem beszéltek róla a nyilvánosság előtt.
  • Szerző: Ripost

A Bódi-család tagjai nem szeretnek panaszkodni, így nem is sokan tudnak arról, hogy egy évvel ezelőtt az életük egyik leggyönyörűbb napja majdnem szörnyű tragédiába torkollott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bódi Csabi / Facebook

Bódi Csabi felesége, Gina 2019. február 14-én adott életet a legkisebb gyermeküknek, egyetlen kislányuknak, Liliennek. A fiatalasszony komplikáció nélküli terhesség után egy magánklinikára feküdt be, ahol minden rendben ment, egészen a szülés megindulásáig.

„Az orvosok a vajúdás utolsó szakaszában úgy döntöttek, hogy császárral segítik világra a kislányomat” – emlékezett vissza Bódi Csabi. „Ginát betolták a műtőbe, én egyedül üldögéltem a folyosón, és vártam. A kislányom világrajövetele után azonban valahogy úgy tűnt, hogy nincs minden rendben. Gina hasi sebéből nem szivárgott semmi, ami az egyik ápolónőnek tűnt fel. Hívta az orvost, aki egy másik orvost hívott, végül a főorvos is ott állt az ágy mellett” – Bódi Csabi elmesélése szerint ami ezután következett, az felért egy horrorfilmmel.

Az asszonynak belső vérzése volt, ami életveszélyes állapot. „Bátran ki merem mondani, hogy ha a feleségem nem magánkórházban van, akkor meghal” – mondta a Borsnak Bódi Csabi. „Ha nem ilyen lelkiismeretes nővér foglalkozik vele, ha nem riasztható azonnal minden orvos, ma nem lenne itt velünk” – fogalmazott.

Csabi azt is elmesélte, hogy a második műtéttel még mindig nem voltak túl a nehezén.

„Amikor másodszor kihozták Ginát, elcsigázott arccal feküdt, halálsápadtan. Próbáltam vele kommunikálni, de csak nézett rám, és egyszer csak azt láttam, hogy lilulni kezd az arca. »Nem kapok levegőt!« hörögte” – mondta a zenész.

„Kiabáltam az orvosoknak, hogy nem kap levegőt! Mindenki odarohant, megfogták az ágyat, és mint a filmekben, rohantak vele vissza a műtőbe. Harmadszor. Maga volt az iszonyat. A feleségem a halál torkában volt!” – mondta Csabi, majd így folytatta: „Ezután már minden rendben volt, hála az égnek, nem volt több komplikáció. A kislányom és az édesanyja is egészségesen jöttek haza. Gina a mindenem! Gyönyörű családot ajándékozott nekem, hálás vagyok neki, amíg csak élek.”

„A kislányom születésnapja egyben a feleségem második megszületésének a napja is. Ez alkalomból most az első évfordulóra készítettem neki egy videóklipet Drága szép feleségem címmel, amelyben megköszönöm neki, hogy ilyen jó anya és asszony, és azt is, hogy királlyá tett engem... Akinek ilyen tisztességes felesége van, azt nálunk, romáknál királyként tisztelik” – mondta a férj.

És ezeket olvastad már?