LELKIZŐ

Drámai fordulat a szakítás után: Ezért mondja le munkáit Várkonyi Andi

Bár sokaknak úgy tûnik, a mûsorvezető csak úgy habzsolja az életet, ez csak álca. Andi mélypontra került.

Fényűző limuzinos partival ünnepelte 44. születésnapját Várkonyi Andrea, alig néhány hónappal azután, hogy szakított Bochkor Gáborral. A bulin készült képeken Andi vidámnak és egészségesnek tűnik, csak úgy habzsolja az életet.

Mindez azonban csak álca!

A %% kiderítette, hogy a műsorvezető valójában mélypontra került, a lelki gondokkal pedig együtt járnak a súlyosbodó egészségügyi problémák is…

Miközben Bochkor Gábor mélyen hallgat a szakítás óta, Várkonyi Andrea, legfrissebb nyilatkozata szerint, már túllépett volt szerelmén, kivirult és két kanállal falja az életet. Erre utal az is, hogy új Facebook-profilképén élénk sminkben mosolyog a kamerába, és egy boldog, kiegyensúlyozott nő benyomását kelti. Ez azonban sajnos nem más, mint pusztán egy védőpajzs, egy külvilág felé mutatott álca. A %% biztos forrásból tudja, hogy a műsorvezetőt lelkileg annyira megviselte az elválás, hogy már pszichológusként sem tud maximálisan teljesíteni, le kell mondania a munkáit.

Hiába várják a csoportos tréningen

Andrea nemrég diplomázott a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán, azóta pedig rendszeresen tart közös tréninget egy sármos, 39 éves pszichológussal, a párkapcsolati problémák és szakítások (!) elismert szaktekintélyeként is emlegetett Gaál Viktorral. Egy ideje azonban hiába várják Andit a foglalkozáson részt vevők. A %% megtudta: a műsorvezető egyre súlyosbodó szívritmuszavara miatt nem tud jelen lenni a tréningeken, már nem először mondta le a közös munkát azzal a férfivel, akihez elvileg meglehetősen gyengéd szálak fűzik.

„Andrea már nem először maradt távol, hiába várjuk őt, sajnos egy ideje nem vesz részt a tréningen. Úgy tudom, a lelki gondjai és az egészségügyi problémái miatt nem tart velünk. Reméljük, minél hamarabb visszatér” – mondta a %RIPOST%-nak egy bennfentes.

Hogy mit tudtunk még meg Andi lelki gondjairól, az kiderül a %% hétfői számából! Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?