LELKIZŐ

Drámai szakítás után kórházba került MC Hawer exe

A pár egyszer már szakított, méghozzá idén augusztusban. Nem sokkal később úgy döntöttek, újra megpróbálják együtt, de be kellett látniuk, hogy vége a szerelmüknek.
  • Szerző: Doris

MC Hawer egy szomorú bejegyzéssel tudatta, hogy ismét szakított 33 évvel fiatalabb kedvesével, Fannival. Ez alkalommal úgy tűnik, végleg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az énekes kapcsolata már idén augusztusban hullámvölgybe került, Hawer akkor azt mondta, azért, mert Fanni agyonnyomta őt a ragaszkodással. Végül sikerült rendezni a nézeteltéréseiket és adtak maguknak még egy esélyt. Most viszont véglegesnek tűnik a szakítás.

Amit soha nem mondanak el nekünk a love storykról: hogy ha egy kapcsolat véget ér, az nem azt jelenti, hogy kudarcba fulladt. Ahogy a cseresznyés pite sem vall kudarcot csak azért, mert megesszük az utolsó szemig. Maga a tökély úgy, ahogy van, addig, ameddig van, aztán nincs tovább. És hogy megosztod valakivel azt, ami a legigazabb, legőszintébb benned... hát, az csuda finom szelete az életnek! Olyan szelete, amit magammal viszek a ”majd egyszer„ eljövő szép napjaimra...”

- fogalmazott a megtört énekes.

Volt barátnője még rosszabbul viselte az elválást. Egy Facebookon közzétett élő videóban elárulta, hogy kórházba került a szakítás után, de már jobban van. Fanni a szakítás okára is kitért: beismerte, hogy Hawer fellépései miatt a karácsonyt és a szilvesztert sem tudták volna együtt tölteni, ami nagyon rosszul esett neki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?