LELKIZŐ

Drámai titok: Zámbó Jimmy teljesen összetört lánya halálától

Kevesen tudják, de a legendás énekesnek nemcsak három fia volt, hanem négy nevelt gyereke is. Akik közül az egyiket korán elveszítette.
  • Szerző: The_M

Talán még a legnagyobb rajongók sem tudják, hogy Zámbó Jimmy a sajátjaként nevelte mindkét felesége korábban született gyermekeit is. Sőt első neje, Veronika lányai Jimmyt tartották az apjuknak, miután a vér szerinti édesapjukat nem is ismerték, és kiskoruktól kezdve az énekes gondoskodott róluk. Minderről a Király legidősebb fia, Krisztián mesélt a Kiskegyednek.

"Apu a sajátjaként nevelt nem csak engem, de anyukám első házasságából született két gyerekét is. A féltestvéreim nem is ismerték az édesapjukat, és a papámat igazi édesapjukként szerették. Amikor Budapestre költöztünk, természetesen igazi családként költöztek velünk ők is. Aztán amikor összejött a papánk Edittel, nem csak őt vette feleségül, hanem sajátjaként szerette Edit két, első házasságból született gyerekét, Anitát és Zsoltot is - annak ellenére, hogy velük törődött az édesapjuk is. Úgy éltünk, mint egy igazi nagy, olasz család. Gyakran töltöttük együtt a hétvégéket mind a heten, apu pedig igyekezett mindannyiunknak a kedvében járni. Soha nem éreztette senkivel, hogy ő nem a vér szerinti gyereke. Ezért pedig mi is mind a heten egyformán imádtuk őt, és apucinak szólítottuk" - elevenítette fel a régi szép időket Krisztián.

De egy rendkívül szomorú eseményről is lerántotta a leplet, ami örökre megváltoztatta a család életét. Edit lánya, Anita elhunyt egy kerékpárbalesetben.

"Emlékszem, napokon át nem akartuk elhinni, ami történt. Sebastiannak hosszú ideig nem is mertük megmondani, hogy Anita meghalt, mert ők ketten különösen szerették egymást. Aput ugyanolyan mélyen érintette Anita halála, mintha a vér szerinti gyerekét veszítette volna el. Főleg, hogy Anita volt az egyedüli kislány a családban. Apu is napokon keresztül csak sírt... Ekkor írta meg élete egyik legszebb számát, a Még nem veszíthetek című dalt. Kiírta és kiénekelte magából a fájdalmát."

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?