LELKIZŐ

Drámai vallomás: erőszakos párja miatt lett pánikbeteg Molnár Anikó!

Az egykori Nagy Õ egy félresikerült kapcsolat miatt zuhant meg.
  • Szerző: Ripost

Egy alkoholista férfi az oka annak, hogy Molnár Anikó évekkel ezelőtt pánikbeteggé vált. Az állatvédő híresség megrázó részleteket árult el életének sötét időszakáról. Anikó, aki nyolc évvel ezelőtt lett pánikbeteg, kizártnak tartja, hogy a hírnév okozta stressz váltotta volna ki belőle a betegséget, hiszen addigra már öt éve médiaszereplő volt.

"Egy rövid ideig tartó, két hónapos párkapcsolat után jött ki a betegségem. Az akkori párom alkoholista volt és borzasztó terrorban tartott" - árulta el Joshinak Anikó.

Elmondta, eleinte nem gondolta volna, hogy a barátja alkoholproblémákkal küzd, hiszen a férfi jól szituált, jól öltözött ember volt.

"Õ egy normális ember volt, normálisan öltözött, több nyelven beszélt, mégis minden másnap megivott egy liter töményet. Amikor megkérdeztem, hogy ezt miért kell, azt mondta, azért, mert olyan boldog, hogy velem lehet."

Anikó hetek után döbbent csak rá, hogy ha így folytatja, a férfi rövid időn belül tönkreteszi.

"Megaláztatásokban volt részem mellette. Elmentünk egy étterembe, ahol ronggyá itta magát. Odajött a pincér egy virágcsokorral, amit az étterem küldött nekem. Õ pedig fölállt, és elkezdett ordítozni, hogy takarodjon onnan a pincér, ő is tud virágot venni nekem."

Végül megszakított a férfivel minden kapcsolatot, két hónappal később viszont egy moziban rosszul lett, később pedig az állapota rohamosan romlani kezdett. A pánikbetegség miatt sokáig a házából sem mert kilépni, de időbe telt, míg rádöbbent, hogy orvosi segítség nélkül képtelen lesz túljutni a problémán.

Anikó azóta jobban van, szakember és kineziológus segítségével tartja szinten az állapotát, rengeteg teendővel pedig igyekszik lefoglalni magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?