LELKIZŐ

Drámai vallomás: vérlázító, amit a pasija művelt Király Lindával

Soha nem hallott titkokat árult el szerelmi életéről a népszerû énekesnő.
  • Szerző: bdf

Végre kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatban él Király Linda, akit korábban rengetegszer megtépázott az élet. A kelleténél többször futott bele hazug menedzserekbe és sajnos olyan szerelmekbe is, amelyekben több volt a szenvedés, mint a boldogság.

"S-t producerként és zeneszerzőként ismertem meg. Eleinte sokat zenéltünk együtt, aztán lassan felébredt bennünk a szerelem, amit idővel felülírt a szakmai féltékenység" - írta meg a Király család hamarosan megjelenő könyvében az énekesnő, aki hozzátette, sok mindent megtett a szerelméért, aki még az összeköltözésre sem volt hajlandó.

Aztán, amikor beindult a szekér, hirtelen megjelent a bőröndjeivel. Később pedig egyértelművé vált a számára, hogy irigy rá a kedvese. Pedig Linda mindenben mellette állt, előző kapcsolatából született kisfiával is foglalkozott, együtt nevelték - olvashatóak a további részletek a Best magazinban.

"Nagyon sokszor egyedül hagyott, néha a legnehezebb pillanatokban."

Nyolc évig voltam vele, és bár a szívemet addigra százszor összetörte, csak akkor tudtam véget vetni a kapcsolatunkat, amikor kiderült, hogy tönkrementem

- magyarázta Linda, aki gyakorlatilag az utolsó fillérjeiből tartotta el a férfit. Akkor szeretett ki belőle, amikor már semmit sem volt hajlandó kifizetni.

"Vettem magamnak repülőjegyet Budapestre, és hazajöttem. Még egy éven át írogatott, hogy megváltozott, és most már biztos, hogy én leszek a felesége, mire válaszoltam neki: "Kicsit elkéstél, közben beleszerettem valaki másba!"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?