LELKIZŐ

Egy hónapja nem ölelhette magához a kisfiát a magyar sztárszínész

Mészáros Árpád Zsolt nehezen viseli, hogy a kijárási korlátozás miatt több mint egy hónapja nem ölelhette magához a legkisebb fiát.
  • Szerző: Ripost

„Amennyire örülök, hogy az önként vállalt karanténban több időt tölthetek a gyerekeimmel, annál jobban fáj, hogy a legkisebb fiamat csak a videótelefonon láthatom. Tudomásul vettem a rendelkezést, nem lázadok, sőt mindenkit az otthon maradásra biztatok, de a bánatomat mindennap megkönnyezem. Úgy érzem, fontos pillanatokat és kapcsolódási pontokat veszítek el, hogy a járvány megfosztott minket a testi közelségtől„ – fogalmazott az operettsztár.

Fotó: Markovics Gábor

Mészáros Árpád Zsolt a lassan ötesztendős Árpika édesanyjával tavaly döntöttek a szétköltözés mellett, de jóban vannak, és szinte mindennap videótelefonálnak.

„Úgy éreztem, nem bírom tovább. Azonnal át kell mennem a kisfiamhoz, hogy felemeljem, a szemébe nézzek, megpuszilgassam és megöleljem, de sikerült lenyugodnom. A színpad is hiányzik, de a kisfiam borzalmasan. Ahogy a többi gyerekemmel mélyül a kapcsolatom, úgy válik egyre fájóbbá, hogy vele ez most nem adatik meg nekem” – mondta, és elcsuklott a hangja, amint a könnyeit nyelte. „Remélem, már nem kell sokáig szenvednem.„

És ezeket olvastad már?