LELKIZŐ

Elképesztő okból haragudott meg menyére Szilágyi István özvegye

Bár már nem érhető el az a hirdetés, amelyben Szilágyi István özvegye árulja családi házukat, lehet, csak idő kérdése, hogy ismét felkerüljön.
  • Szerző: Ripost

A családtagok értetlenül állnak Joli néni döntése előtt: nem tudják, miért nem egyeztetett velük a ház eladásáról. Úgy tudni, volt menye töröltette a hirdetést, ezért meglehetősen neheztel rá – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Péter volt felesége nem csinált semmit„ – jelentette ki a Brüsszelben élő nő egyik barátja. „Jolika néni azt mondta, biztosan azért tette, mert az unokának, Nándinak akarja a házat, de ez nem igaz. Az a ház és a telek szinte nem is ér annyit, amekkorára az adósság rúg, és azon felül, hogy amúgy sem kéne Nándinak a ház, melyik anya akarná, hogy a fia adósságot örököljön?”

Szilágyi unokája és volt menye több mint ezer kilométerre laknak Joli nénitől, ám úgy döntöttek, hazajönnek, hogy tájékozódni tudjanak.

„Úgy látják, valami nincs rendben a nagymama körül, a temetés óta telefonon sem érik el. Féltik, nehogy egy rossz döntés vagy rossz tanács miatt utcára kerüljön, ám csak úgy tudnak segíteni és intézkedni, ha hazautaznak„ – folytatta a barát. A külföldön élő rokonok mellett a húga, Sarolta is aggódik az özvegyért, ő is szeretné meglátogatni.

„Sajnos, Pista temetése óta nem beszéltem a nővéremmel. Aggódom érte, ezért valamikor Budapestre utazom, hogy beszélhessünk a terveiről. Sok mindent hallani, hogy mennyien veszik körül, remélem, szívesen látnak majd” – mondta Sarolta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?