LELKIZŐ

Elmarad Hajdú Péterék esküvője, babájuk elvesztése nagyon megviselte őket

Az eljegyzés ugyan megtörtént, esküvőt mégsem tervez jövőre Hajdú Péter és kedvese, Eszter! Mint mondják, a legfontosabb, hogy egymás mellett lehessenek, minden más eltörpül azután a tragédia után, amelyen az elmúlt hetekben keresztülmentek.
  • Szerző: Ripost

A is megírta, hogy Hajdú Péter szerelme, Eszter élet és halál között lebegett néhány hete: a fiatal lány hasürege vérrel telt meg, miután elvetélt. Feldolgozhatatlan trauma, amely őket érte, de most minden eddiginél jobban összetartanak. Hajdú szerint jót tett a családdal töltött karácsony Eszter lelkének. Az esküvőt azonban egyelőre félretették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: DFP

„Szóba se került közöttünk az esküvő, nem tervezünk jövőre lagzit. A vírushelyzet miatt nem is lehet szerintem most ezen gondolkodni, a másik pedig, hogy most arra koncentrálunk, hogy túljussunk ezen a nehéz időszakon, ami az év végén ért minket. Eszter egészsége fontosabb az esküvőnél„ – mondta a Blikknek a producer, aki azt is elmondta, hogy természetesen semmi sincs kizárva, az első esküvőjét is két hónap alatt szervezte meg.

„Még annak sem jártunk utána, lehet-e templomi esküvője, mert neki volt már egy. Én a világon a legboldogabb nő voltam, amikor idén, a 25. születésnapomon eljegyzett, nekem nem fontos, hogy kitűzzük az esküvő dátumát” – mondta Eszter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?