LELKIZŐ

Előre figyelmeztette Meghan Markle-t sorozatbeli apja, hogy ez lesz a baj

A színész a Brilliáns elmékben alakította Meghan Markle apját, de az életben is lelkén viselte sorsát.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle sorozatbeli apja, aki a Brilliáns elmékben alakította az egykori színésznő szülőjét, korábban figyelmeztette a hercegnét, hogy teljesen megváltozik majd az élete a királyi családban. Wendell Pierce most elárulta, hogy a Meghannal való utolsó beszélgetése során, amikor már a hercegi esküvőre készült, azt mondta neki: „az élet nagyon más lehet majd”.

Fotó: Profimedia

Harry herceg és Meghan hercegné 2018 májusában házasodtak össze, első gyermekük, Archie pedig idén áprilisban jött a világra.

A házasság miatt Meghan Markle otthagyta színészi munkáját is, a Brilliáns elmék című sorozat főszereplőjeként Rachel Zane-t alakította. A napokban készült, nagy port kavaró érzelmes interjúban a hercegné elárulta, hogy most sokkal több figyelem hárul rá, mint színésznőként.

Wendell most arról beszélt, hogy már akkor is tudta: Sussex hercegnéjével nem fog tudni olyan gyakran beszélni, ezért tanácsokat adott neki és arra kérte, hogy mindig emlékezzen az emberekre, akikre a nehéz időkben is számíthat – írja a Mirror.

A színész miután megnézte a hercegi párról készült dokumentumfilmet, fel is kiáltott: „Én vagyok a tévés apukája!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?