LELKIZŐ

Elsírta magát a színpadon Tóth Gabi

Hosszú idő után, szombat este újra koncertet adott Tóth Gabi. A kismama Cserháti Zsuzsa egyik dala közben elérzékenyült, és a színpadon sírva fakadt.
  • Szerző: Ripost

Két hónappal a kislánya születése után már a Duna Arénában, a vízilabda Európa-bajnokságon énekelt Tóth Gabi, a karantén óta azonban most először lépett fel a fővárosban. Az újdonsült édesanya szombaton a Papp László Sportaréna teraszán, a Dekken adott minikoncertet, amelyen a Bors munkatársa is jelen volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az este nyolc órakor kezdődő bulira meglepően kevés néző érkezett, kezdetben legfeljebb száz rajongó lézengett. Az énekesnő kifejezetten jól nézett ki, a testére feszülő ruhában jól látszott, hogy szinte teljesen visszanyerte a szülés előtti alakját, és kirobbanó formában van.

A rockosabb dalok után az énekesnő a lírai oldalát is megmutatta a közönségnek, Cserháti Zsuzsa Elfelejtett dal című számával csalva könnyeket a nézők szemébe. De nem csak az övékbe: maga sem bírta ki sírás nélkül. A szám közben egy pillanatra elcsuklott a hangja, és kénytelen volt elfordulni, csak ezután tudta folytatni az előadást, majd gitárosa vállára borulva engedett szabad utat érzéseinek.

„Amióta megszületett a kislányom, Hanni, még érzékenyebb vagyok. Előtte is az voltam, és ez az egész családra jellemző. Próbáltam úgy énekelni, hogy közben nem bőgöm el magam, de ez van. Engedjük szabadjára az érzelmeket!” – szólt a közönségéhez Gabi, aki egyébként az ominózus dalt általában testvérével, Verával együtt szokta énekelni. „Elveszett kislánynak érzem magam Vera nélkül, de úgy mostanra talán felnőttem ehhez a dalhoz” – fűzte hozzá az énekesnő, aki a végén a járványhelyzet miatt nem fotózkodott és osztogatott autogramot rajongóinak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?