LELKIZŐ

Erre biztosan ráfizet Gáspár Bea

Bár első borvacsorájára tódulnak a vendégek, telt ház lesz, Győzike felesége mégis bukni fog az üzleten...
  • Szerző: Ripost

Elvileg mind a 48 hely betelt, pedig nemrégiben még 11 szék várt fizető vendégre Gáspár Bea első borvacsoráján, amelyet egy belvárosi látványkonyhában rendeznek október 20-án. A belépő 16 ezer forint, jóllehet ebben nemcsak az ötfogásos vacsora, de a bor- és üdítőfogyasztás is benne van.

Azért szabadultak fel helyek, mert nyolc nap elteltével törölte a rendszer azokat a foglalásokat, amelyeknél elmaradt az átutalás, ám azóta újra telt ház van – válaszolta Gáspár Bea.

Győzike konyhaművész feleségének friss internetes honlapja, a beakonyhaja.hu is arról árulkodik, hogy a kétgyermekes anyuka magabiztosan lépett be az egyéni vállalkozók világába.

Ez az első vállalkozásom, és alig várom, hogy beinduljon – áradozott Bea a Blikk-nek, aki a logót is maga tervezte. – Tudom, ráfizetek az első vacsorára, de ez legyen a legnagyobb problémám. Már 50 ezer forint adóelőleget is befizettem, valamint legalább 100 ezer lesz a benzinköltségem, annyiszor kell emiatt Salgótarjánból Pestre jönnöm. A férjem és a két lányom is ingyen dolgozik majd, mert csak két felszolgálót tudok fizetni.

Nógrádi tepertő, kolbász és tepertőkrém Bea módra. Ez lesz Gáspárné első vacsorájának nyitánya, majd lecsóhabkrém, friss zöldségek és bodag. Győző papa tyúkjából készül az Újházi tyúkleves, ezt követi a konfitált kacsa borsos, káposztás nokedlivel és vörösboros sült almával.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?