LELKIZŐ

Szakított szerelmével az Exatlon női győztese, ez áll a háttérben

Szente Gréta élete egyik legnagyobb álmát váltotta valóra azzal, hogy megnyerte az Exatlon Hungary-t, a magánélete azonban nem alakult a legszerencsésebben.
  • Szerző: Doris

Szente Gréta emelhette a magasba a TV2-n látható Exatlon Hungary legjobb női versenyzőjének járó trófeát. A fiatal sportoló saját bevallása szerint jóval magabiztosabb és határozottabb lett a műsornak köszönhetően, bár az is igaz, hogy a verseny során rengeteget sírt, többször is elöntötték az érzelmek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szakított szerelmével az Exatlon női győztese, ez áll a háttérben

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Bár Gréta az Exatlonban jött, látott és győzött, a magánélete nem alakult kifejezetten szerencsésen. Már a verseny során hírbe hozták egyik versenytársával, Kővári Viktorral, aki szintén a Kihívók csapatát erősítette.

Gréti a -nak elárulta, hogy a párkapcsolata már nem tart, ám ehhez semmi köze Viktornak.

Szakított szerelmével az Exatlon női győztese, ez áll a háttérben

„Már nem vagyunk együtt, jelenleg szingli vagyok” – fogalmazott.

„Viktorral csak barátok voltunk, sőt, azok is maradtunk mind a mai napig. Sajnálom, hogy a tévéből esetleg úgy tűnhetett, több is van köztünk. Nagyon jól el tudtam vele beszélgetni mindenről, de ez minden” – mondta határozottan Gréta, aki az Exatlon hatására rengeteg üzenetet kap, udvarolni is próbálnak neki, de a fokozott érdeklődéshez még nem szokott hozzá.

„Tény, hogy megnőtt a követőtáborom, méghozzá elég jelentősen. Ezt szeretném is meglovagolni a közeljövőben, de arra nagyon odafigyelek, hogy csak értékes tartalmakat tegyek közzé” – árulta el a -nak Gréti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?