LELKIZŐ

Ezért döntött Köllő Babett a plasztikai műtét mellett

Depressziós volt lapos mellei miatt a színésznő. Végül elszánta magát a változásra.
  • Szerző: Ripost

Senki nem gondolná, de Köllő Babett komoly testképzavarral küzdött fiatalkorában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Korábban már mesélt arról, hogy hosszú ideig étkezési zavarokkal küzdött, ám az eddig egy kevésbé ismert tény volt, hogy bizony keble miatt is komoly lelki betegség gyötörte.

„Balettosként reggeltől estig edzettünk, elképesztő kondíciót adott, gyakorlatilag az embernek nincs testzsírja, de ezzel együtt a legtöbb balerinának melle sem. Abban a közegben ez még nem volt annyira zavaró, bár tiniként láttam, hogy a többi lány kö­rülöttem már sokkal formásabb volt, mint én. Amikor tényleg nagyon frusztrált a lapos mellem, az a Gór Nagy Mária Színitanoda idejére te­hető. Sokkal szürkébbnek éreztem magam a világot jelentő deszkákon, féltem, hogy a tehetségemet nem tudom kamatoztatni a hiányosságaim miatt. Egyre jobban szorongtam, depressziós lettem” – mesélte Babett a Borsnak, aki végül Pamla Anderson Barb Wire című filmjét nézve határozta el, hogy megcsináltatja melleit.

Húszas éveinek elején, balett-táncosként (Fotó: Köllő Babett / Bors)

„Ez olyan 22-23 éves korom környékén volt, és egy percig nem bántam meg. Nem vagyok egy álszent típus, de a beavatkozás után felfigyeltek rám, öt­ször annyi munkám volt, mint előtte. Eb­ben az iparban nem min­dig csak a tehetség számít, ha­nem a megjelenés is fontos”mondta Babett, akinek már kétszer is újra kés alá kellett feküdnie, mivel kiszakadt implantátuma.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?