LELKIZŐ

Ezért rejtegeti Bereczki Zoltán a nyilvánosság elől a kislányát

Tudatos édesapaként igyekszik megőrizni Zorka intim szféráját, és ezen a jövőben sem fog változtatni.
  • Szerző: Ripost

Bár fiatal és laza apuka, mégis van valami, amit Bereczki Zoltán komolyan vesz és szigorúan betart, ez pedig kislánya, Zorka nyugalmának megőrzése.

A színész a Trollok című animációs mesében az egyik főshőst szinkronizálta, aki az eredeti változatban Justin Timberlake hangján szólalt meg. Nem csoda hát, hogy Zoltán boldogan érkezett a bemutatóra, igaz, kislánya helyett barátja, Kefir kísérte el.

"Természetesen Zorka is nagyon szereti a rajzfilmeket, ezt is meg fogjuk nézni együtt viszont egyértelmű volt, hogy a díszbemutatóra nem hozom magammal őt.

Nem szeretném őt kitenni annak a nyilvánosságnak, ami minket körülvesz.

Ezt nem tartanám jónak, hiszen ő még kislány, aki nem választotta a rivaldafényt, én pedig ezt semmiképpen nem erőltetném rá" - árulta el a %%-nak a színész.

Ha apa-lánya programokról van szó, Zoltán örömmel viszi moziba és kirándulni a kislányát. Zorkával együtt ugyanúgy szeretik a régi rajzfilmeket, akárcsak az új, háromdimenziós produkciókat.

"Az én gyermekkoromban még más idők jártak, de a mai napig jó szívvel gondolok vissza a Mézga családra, a Doktor Bubóra és főleg a Macskafogóra. Ez utóbbi volt a kedvenc mesém, a megnézését a szüleim mindenféle feltételekhez kötötték, így hát nagyon igyekeztem a házi feladattal, siettem haza úszóedzésről.

A fegyelmet a saját gyermekemtől is elvárom, hiszen első a munka, és csak utána jöhet a szórakozás.

Annak ellenére, hogy a rivaldafényben éli az életét, Zoltán a jövőben sem szeretné kitenni Zorkát olyasminek, amit a kislány ne érezne sajátjának. Ezért a rajongóknak a jövőben is meg kell elégedniük azzal, hogy a hasonló díszbemutatókra a kedvencük egyedül érkezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?