LELKIZŐ

Ezért szingli még mindig a gyönyörű, magyar sorozatszínész!

Nagy Alexandra minden férfitekintetet magára vonzott szombat este a HELLO! magazin partiján, mégis éppen úgy távozott, ahogy jött. Szingliként! Erről vallott a kollégánknak.
  • Szerző: Buster

Minden este feltűnik a képernyőn, ahol egy igazi hebrencs, rendezetlen magánéletű anyukát alakít. Talán éppen ez az ismertség az, ami nem könnyíti meg a párválasztást Nagy Alexandrának. Faggattuk egy kicsit, így mi már tudjuk, milyen pasi is az, aki elcsavarhatja a fejét.

"Nincs semmi említésre méltó a magánéletemben, és sajnos ez most tényleg nem terelés. Ismerkedek én, de ez is nagyon nehéz, hiszen reggeltől estig a stúdióban vagyok, majd autóval hazamegyek, eszem valamit, lefürdök és tanulok a következő napra… Ebbe pedig jól láthatóan nem nagyon fér bele a pasizás.

Egy esélyem van, hogy a piros lámpánál mellém sodródik az álom pasi, és egy pillantással egymásba szeretünk.

Ja, és itt a HELLO! gálán is lehetne, ha nem éppen veled beszélgetnék”- neveti el magát Nagy Alexandra a Barátok közt színésznője.

"Mondhatjuk, hogy el vagyok szeparálva, hiszen ha bulizni megyek, csak a barátaim vesznek körül.  Valahogy nehezen képzelem el magam, amint egyedül nekiindulok az éjszakának. Bevallom, kicsit félek a szórakozóhelyeken, mert bárki beszólhat, illetve többnyire fogalmam sincs hogy én érdeklem–e azokat akik megszólítanak, vagy Alizt látják–e bennem.

Az nálam eleve jó pont, ha valakinek fogalma sincs, hogy ki vagyok, de ilyen pasi nem sok akad…

El lehet nyerni a bizalmamat, bár lehet, kicsit tovább tart, mint mondjuk egy olyan lánynál, aki nem ismert. Viszont azt tapasztalom, hogy a srácok nem éppen türelmesek” - meséli az RTL Klub napi sorozatának színésznője a %%-nak, aki úgy érzi, későn érő típus, és talán ezért is csúszott le eddig az igaziról.

"Talán furán hangzik, de a szingliségem egyik oka a korom is lehet. Nincs bajom azzal, hogy harminchárom éves leszek, de az tény, hogy a korombeli férfiak többsége már megállapodott. Vagy már házasok, vagy hamarosan azok lesznek. Azt hiszem, én minden korban egy kicsit tovább időztem, mint kellett volna. Egyszerűen nem mindig veszem észre az idő múlását. Mondjuk most éppen észbe kaptam!”- meséli a HELLO! magazin partjának forgatagában Alexa, aki kipróbálta  a netes ismerkedést is…

"Szóval, most amolyan kereső üzemmódban vagyok, és ennek fényében felnéztem az internetre is. Kipróbáltam az egyik ismert társkeresőt, de alig két óra múlva már töröltem is magam. Egyrészt nem találtam senkit, aki kíváncsivá tett volna, másrészt egy kép alapján nem alakul ki semmilyen képem az illetőről, így hagytam a fenébe az egészet.  Azok a pasik, akik odalépnek hozzám, többnyire nem érdekelnek sajna. Engem a magabiztosság és az elegancia nyűgöz le. Ez nem azért van, mert én egy ilyen "divatőrült" csaj lennék, inkább édesapámtól ered, aki rendőrezredesként mindig öltönyben járt, így nekem ez a típus jelenti a nagybetűs férfit.

Persze nézhet ki úgy egy pasi, mintha skatulyából húzták volna elő, ha mellette nincs humora és nincsenek meg az alapvető belső értékei…

- szögezi le a szép színésznő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?