LELKIZŐ

Ezt tanácsolja a sorstársainak Szabó Zsófi!

A csinos mûsorvezetőnek súlyos problémával kellett megküzdenie a közelmúltban.
  • Szerző: Ripost

Sorstársainak segít Szabó Zsófi abban, hogy könnyebben együtt tudjanak élni az alattomos betegséggel, az inzulinrezisztenciával.

A műsorvezetőről a közelmúltban derült ki, hogy nem véletlenül érzi rosszul magát, ám hála a gyors orvosi kivizsgálásnak, kiderült, mi a problémája. Ha nem figyelt volna az életmódjára, idővel könnyen kialakulhatott volna nála a kettes típusú cukorbetegség.

A sport és az életmódváltás miatt azonban Zsófi jobban érzi magát, tünetei szűnni látszanak. Ráadásul amióta nyíltan beszélt a betegségéről, a rajongói oldalán rendszeresen osztja meg tapasztalatait, tanácsait a sorstársaival.

„Felveszem az inzulinrezisztenciával a harcot!

Mit teszek nap mint nap az egészségemért, kérdezitek kétségbeesetten.

"Hogyan küzdök a betegségem ellen? Hogy bírom ki, hogy ne egyek édességet? Szerintem ha nem »csak« egy feszes test a cél, hanem egy egészséges test, akkor az ember bármire képes! Rendszeresen edzem és egészségesen táplálkozom! Ennyi!” – üzente minap a rajongóinak Zsófi.

Hiába tapasztalt a betegségét illetően a műsorvezető, nem szabad elfelejteni, hogy ő nem orvos. Betegségének bizonyos fajtái azonban már orvosi, gyógyszeres kezelést igényelnek. Ezért fontos, hogy a hasonló problémával küzdő rajongók ne csak kedvencük véleményére hallgassanak, ha forduljanak szakemberhez is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
És ezeket olvastad már?