LELKIZŐ

Fájdalmas titkok derültek ki Harry herceg menyasszonyának múltjáról

A színésznő régen nem volt olyan sugárzóan magabiztos, mint manapság. Az önbizalmat rengeteg visszautasítás előzte meg.
  • Szerző: Ripost

„Azt mondták, hogy nem vagyok elég csinos, hogy nem vagyok elég vékony” – vallotta be Meghan Markle, aki pályája elején egyáltalán nem volt olyan magabiztos, mint amennyire manapság. Máskor viszont azt mondták neki, hogy túl szép vagy túl vékony a szerepre.

A fordulópontot egy meghallgatás hozta, amikor April Webster rendező megnyugtatta az akkor a húszas évei elején járó színésznőt, hogy ő elég bármilyen szerepre. Ekkortól kezdve Markle sokkal magabiztosabb lett.

A színésznő és Harry herceg eljegyzését a múlt héten jelentették be, erre viszont nem lett volna lehetősége, ha nem fut be színésznőként, hiszen akkor nem lettek volna a herceggel közös ismerősei.

Markle tizenévesként indult el a színészi pályán, de majdnem egy évtizedig tartott, mire tévéképernyőre került a sok visszautasítás miatt. Az áttörés pedig Markle szerint is April Webster biztatásához köthető – idéz egy korábbi cikket a Daily Mail.

Webster segített a színésznőnek leküzdeni bizonytalanságait, és megtalálni a saját értékét egy olyan iparágban, ahol bármelyik tulajdonságáért ítélkezhetnek fölötte. Korábban sosem találkozott a rendezőnővel, aki egyből meglátta benne a különlegességet és azt mondta:

Kevesebb smink, több Meghan.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?