LELKIZŐ

Sírva hozta meg a nehéz döntést Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika igazi lelki hullámvasútra ült, amikor kezdetét vette a Farm VIP 2 kihívása. Először a termelési feladat során tört el nála a mécses, majd pedig egy döntéshelyzet viselte meg.
  • Szerző: Buster

Élérkezett a Farm VIP második szériájának első farmgyűlése, ahol a termelési feladatban alulmaradt sárga csapatnak kellett eldöntenie, kit jelölnek maguk közül párbajra. Ez a szituáció nagyon megviselte az egyébként is érzékeny lelkületű Erdélyi Mónikát, aki nem tudta, mi alapján hozza meg döntését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Farm VIP

Valakinek csütörtök este el kellett hagynia a Farmot (Fotó: TV2)

„Döntenünk kellett, hogy kire rakjuk a jelet a farmgyűlésen, és ez mindenkit nagyon megviselt, csak ezt nem mondták ki, de láttam rajtuk, hogy rendkívül gondterheltek, többek között én is„ - mondta a TV2 kamerájába a műsorvezető, akihez a hezitálásban csatlakozott Papadimitriu Athina is, aki szintén döntésképtelen volt.

Farm VIP

Erdélyi Mónika lelke összetört a teher alatt (Fotó: TV2)

„Az, hogy nyolc ilyen ember összejött, egyszerűen képtelen vagyok választani. Várok valami égi jelet, de bárhogy is lesz, meg fog szakadni a szívem. Úgy érzem magam, mint akinek most le fogják vágni az egyik karját” - panaszolta a színésznő.

Farm VIP

Papadimitriu Athina számára is nehéz volt a döntés (Fotó: TV2)

Végül Heatlie Dávid lett a kiválasztott, és az elbukott párbaja után az első kieső is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?