LELKIZŐ

Félelem és álmatlan éjszakák egy nő miatt: Berki Krisztián mindent bevallott

Könnyekben tört ki Berki Krisztián: Hajdú Péternek mesélte el, mi viselte meg ennyire az izomcelebet.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztiánnak hosszú éveken keresztül rossz volt a kapcsolata az édesanyjával, ami nagyon megviselte. Bár már visszakapta édesanyját, Júliát, a Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Hajdú Péternek felelevenítette, milyen kevés figyelmet és szeretetet kapott az anyukájától. Berki képtelen volt elfojtani az érzelmeit, patakzottak a könnyei, a szava is el-elakadt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Czerki Gábor

Berki kilencéves volt, amikor a szülei elváltak. Az anyukája rosszul fektette be a pénzét, így mindenét elveszítette, ami alkoholproblémákhoz vezetett, s ez állandó konfliktusforrás volt kettejük közt. Krisztián arról beszélt, hogy Júlia nem volt jó anya.

„Nem kívánom senkinek, amit átéltem, nem volt könnyű... Én úgy gondoltam, a tőlem telhetőt megtettem, de valószínűleg egy gyereknek ez kevés volt. Sajnos, az a típus vagyok, aki nehezen mutatja ki az érzéseit. Több szeretet volt bennem felé, mint másokban, csak nem tudtam éreztetni. Hatalmas fájdalom ez, mert minden anya imádja a gyermekét, így én is, de tudom, hogy hibáztam” – vallotta be a Blikknek Krisztián édesanyja, Júlia, akit nyáron Berki családi nyaralásra hívott. Erre az asszony igent mondott, és a családi béke helyreállt.

„Mindig vártam egy válaszra, amit sokáig nem kaptam meg. Se Nati születésekor, se miután elvettem a Mazsit. Végül 19-re húztam lapot, elhívtam magunkkal nyaralni. Rengeteg félelem volt bennem, álmatlan éjszakáim voltak, de örülök, hogy bíztam a megérzéseimben, mert bejött! Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy mit jelent, hogy újra az életem része lett és visszakaptam az édesanyámat” – mesélte Krisztián.

És ezeket olvastad már?