LELKIZŐ

Porig alázták Hollywoodban a magyar színészt

Fenyő Iván két hónapon át kapott igazi tengerészgyalogos kiképzést a hollywoodi kasszasiker forgatása előtt. Komoly összeg járt a gyötrelemért...
  • Szerző: Buster

Fenyő Iván gyermekkorában megismerte a szegénységet, hiszen 12 éves korától őt és testvérét egyedül nevelte az édesanyjuk. A színész ezért is becsülte meg a sikert, amikor az egy hollywoodi kasszasiker formájában kopogtatott be hozzá a főiskola után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fenyő Iván

Fenyő Iván egy apró lakásban élt édesanyjával és testvérével (Fotó: LifeTV)

„Gyermekkoromban szegények voltunk”

A színész élete nehézségeiről és a nem mindennapi sikeréről is mesélt Hajdú Péternek a péntek este 10-kor a LifeTV-n adásba kerülő Összezárva című műsor felvételén. „Gyerekkoromban szegények voltunk. Tizenkét éves koromig nem, mert addig együtt voltak a szüleim, de a válás után anyám, az öcsém és én egy huszonnégy négyzetméteres lakásban laktunk öt éven át. Tudom, milyen, amikor feszültséget okoz, hogy kamaszként nem ehetem meg azt a kis darab szalámit, ami otthon van...” - kezdte Hajdú Péternek Fenyő Iván, aki főiskolás évei alatt költözött el édesanyjától.

„Anyukám saját erejéből elérte, hogy egy nagyobb panellakásba költözhessünk. Aztán a főiskola alatt már keresetem annyit, hogy az első szerelmemmel, Jordán Adéllal albérletbe költözzünk. Végül, ahogy kijöttem a főiskoláról, a legelső film, amibe belekerültem az egy hetvenötmillió dollárból készült kasszasiker volt” - mesélte a színész a LifeTV felvételén, ahol azt is elárulta, hogy egy szabad szemmel is jól látható összeget kapott a Bőrnyakúak forgatásáért, amiért viszont pokoli keményen meg kellett dolgoznia.

Fenyő Iván

Fenyő Iván durva katonai kiképzést kapott (Fotó: LifeTV)

Tengerészgyalogosok képezték ki

„Ki kellett mennem Hollywoodba egy kéthónapos kiképzésre. A két öbölháborút megjárt tengerészgyalogos tisztek képeztek ki minket. Cikisztek, szívattak, de azt mondtam magamnak, hogy én még akkor is állni fogok, amikor mások már leülnek. Nem tudtam angolul, így csak ott álltam és azt mondogattam, hogy jól vagyok. Olyan kiképzés volt, hogy besz..sz! Volt sírás, meg minden. Azt gondoltam, hogy majd maximum kell csinálni pár fekvőt, vagy futni kell, de nem így volt”- idézte fel élete kalandját Fenyő Iván, a péntek esti adás felvételén Hajdúnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?