LELKIZŐ

Fordulat Pécsi Ildikó életében: ezt közölte vele az orvos

Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos hazamehetett a kórházból, az orvosok jó híreket közöltek velük.
  • Szerző: Ripost

Végre jó hírek Pécsi Ildikó férjéről! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő párja, Szűcs Lajos hosszas kórházi kezelés után ismét hazatérhetett, hogy otthon gyógyuljon tovább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Édesjólajosom megint itthon van. Szerencsére most nagyon jól van, megint van ereje. Még a kertben is dolgozik egy picit, tesz-vesz, ami fantasztikus haladás” – újságolta a Blikknek a színésznő. „Az elmúlt időszakban sokat volt Lajosom kórházban, de úgy tűnik, tényleg minden a legjobban alakul. Úgy volt, hogy újabb műtétek várnak rá, de azt mondta az orvos, nincs rájuk szükség, nem kell operálni. Hát lehet ennél jobb hírt kapni? Ha tudjuk, élvezzük a jó időt a kertben, amikor szépen süt a nap, nem kívánhatunk ennél többet.”

Az olimpiai bajnok labdarúgónál korábban vastagbélrákot diagnosztizáltak. Több mint egy évet töltött kórházban, ahol a felesége mindennap látogatta. Miután kiengedték, elesett otthon, s eltört a combcsontja, ám ebből is felépült, ami boldogsággal tölti el a színésznőt.

„Nagyon vigyázok a papára, nehogy újra baj történjen. Tényleg csak annyi és olyan munkát engedek neki, amiben tudom, hogy nem sérülhet meg. Az egyik nap elballagott már a boltba is kenyérért. Ám inkább csak beszélgetünk, nosztalgiázunk, van min. Tervezem, hogy önéletrajzi könyvet írok, a háromnegyede már meg is van. A végét a legnehezebb megírni, főleg, hogy ki tudja, mit hoz még a jövő, de reméljük, csak jót. A kötet elkészítéséhez sok régi emléket idézünk fel Édesjólajosommal, és vannak nagy nevetések, édes könnycseppek is” – árulta el a Blikknek Pécsi Ildikó.

Sajnos, nemcsak a szép emlékek ríkatják meg a színésznőt és a férjét, hanem a fájó pillanatok is. Idősebb unokájuk, Csabi ugyanis a törvényes végzés ellenére sem hagyja el azt a budai házat, ahol a színésznő fia, Csaba és volt felesége, Pártos Csilla élt együtt.

„Én már nem is tudok erre mit mondani. Csak a törvény és a bíróság tud itt majd rendet tenni, de már belefáradtunk ebbe. Lehet, meg sem érjük, hogy ez az ügy lezáruljon, pedig jó lenne minél hamarabb elrendezni mindent” – mondta szomorúan a színésznő.

És ezeket olvastad már?