LELKIZŐ

A magyar színész szívszorító vallomása: Lemondtak rólam az orvosok!

A színész azonban meggyógyult, leküzdötte a gyilkos kórt és azóta visszanyerte a régi formáját és a kiváló humorát is. Újra dolgozik.
  • Szerző: ripost

Súlyos betegségen esett át Forgács Gábor. A színész most már jól érzi magát, de volt idő, amikor az orvosok csaknem lemondtak róla, olyan súlyos állapotban volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forgács Gábor

Forgács Gábor a jelek szerint felgyógyult a betegségből
Fotó: TV2

„Hol kórházban voltam, hol otthon. Ezalatt háromszor majdnem meghaltam, úgy rángattak vissza a gödör széléről. Amikor kicsit összeszedtem magam, hazaküldtek, amikor megint rosszul lettem, visszavittek” – mondta el a Tények Plusznak Forgács Gábor.

A népszerű színész humorral terelte el a saját és betegtársai figyelmét a bajról, de ilyenkor az orvosai visszahúzták a földre.

„Gábor, értse meg, maga halálos beteg. Mi most megpróbáljuk megmenteni. Ez akkor szíven ütött.”

Leginkább az a pillanat volt nagy hatással rá, amikor a lánya, Bea meglátogatta kórházban, és a szemei azt tükrözték, hogy talán nem látják többé élve egymást.

„Ott minden volt, a sírógörcstől kezdve mindenig. Volt egy pillanat, amikor szinte lemondtak rólam, különleges engedéllyel el lehetett jönni elbúcsúzni hozzám” - emlékezett a színész.

A doktorok kitartó munkájának és a színész erejének köszönhetően Forgács Gábor a jelek szerint meggyógyult, most pedig már tele van életerővel és jövőbeni tervekkel. Nagy vágya, hogy szerepet kapjon egy sorozatban.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?