LELKIZŐ

Galambos Lajcsi drámája folytatódik: retteg, elköltöztette a gyerekeit otthonról

A trombitaművész csalókat segített lebuktatni kémfilmekbe illő módszerrel, ám a zenész most attól tart, hogy neki vagy a szeretteinek baja eshet.
  • Szerző: ripost

Nem nyugodhat meg Galambos Lajcsi. A trombitaművészt csalók keresték meg, azt ígérték, felmentetik minden vádpont alól és ezért 200 millió forintot kértek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lajcsi hallgatott a megérzéseire és szólt a rendőrségnek. Családjának azonban sokáig nem merte elárulni, hogy mi történt, féltette őket. A segítségével végül három embert sikerült letartóztatni.

galambos lajcsi

Galambos Lajcsi félti a családját
Fotó: TV2

Ennek ellenére tovább zaklatják a sztárt, egyik éjjel például rejtélyes telefonhívást kapott. Azóta a gyerekeit elköltöztette otthonról.

„Annyira féltettem őket és féltem őket a mai napig, hogy nem mertem sokáig elmondani nekik, miben veszek részt. Aztán mindent elmondtam, a kislányom belefehéredett, a két fiam is rémülten hallgatta a történteket. Mutattam nekik olyan részleteket és átadtam egy leiratot, amiből tudhatta mindenki, hogy ha velem bármi történik, akkor tudni fogja mindenki, mi történt eddig” – mondta el a Tények Plusznak Lajcsi, aki ezért elköltöztette a gyerekeit otthonról.

A birtokát pedig különleges biztonsági rendszerrel vértezte fel. Egyik éjjel azonban jött egy rejtélyes hívás.

„Háromnegyed tizenkettőkor megcsörrent a telefonom. Ilyenkor már nem szoktak telefonálni... Természetesen felvettem, és az ezzel kapcsolatos feljelentést meg is tettem.”

Lajcsi már csak nyugalomra vágyik és békére, hogy a hivatását végezhesse. Sejti, ki lehet a felbujtó, aki a rendőrök információi szerint is egy ismerőse. Lajcsi már nagyjából rájött az illető kilétére, de egyelőre nem szeretné megnevezni ezt az embert.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?