LELKIZŐ

Gáspár Bea kifakadt: Nagyon remélem, hogy soha többé nem lesz ezzel a nővel dolgom!

Másfél év telt el és még mindig rémálmai vannak a balesetéről. Gáspár Bea 2019. novemberében élte át a legrosszabbat: egy fiatal nő ütközött beléjük.
  • Szerző: ripost

Soha többé látni sem akarja azt a nőt Gáspár Bea, aki megannyi álmatlan éjszakát és rémálmot okozott neki és a családjának. Bea, Győző és kisebbik lányuk, Virág még 2019 novemberében ütköztek össze az autópályán egy nővel, aki a forgalommal szemben hajtott beléjük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bea szerint az életüket csak az erős kocsijuknak köszönhetik, a vétkes nő ráadásul azóta be is perelte a családot. Emiatt a családanyának nemrégiben meg kellett volna jelennie a bíróságon, de a nő az utolsó pillanatban visszavonta a feljelentést.

Gáspár Bea nem akar többet találkozni az életét megkeserítő nővel

Gáspár Bea nem akar többet találkozni az életét megkeserítő nővel
(Fotó: Ripost / Sulyok László)

Gáspár Beában ennek ellenére még mindig maradt düh, és az eltelt idő ellenére is gyakran küzd ő és a családja rémálmokkal, rossz érzésekkel.

„Nagyon remélem, hogy soha többé az életben nem lesz ezzel a nővel dolgom. Ő is reménykedjen benne, hogy nem lesz velem dolga. Nem szeretnék vele sem személyesen, sem közúton találkozni sem, mint gyalogos, sem úgy, hogy megint frontálisan találkozzunk. Nem szeretnék vele semmilyen szinten találkozni!” – fogalmazott keményen a Tények Plusznak Bea, akinek azóta is nehéz végigmennie azon az útszakaszon, ahol egykor a baleset történt.

Beának az fáj leginkább, hogy a vétkes nő nem próbált megbánást tanúsítani, apró gesztusokat sem tett sem felé, sem a családja felé.

Virág ráadásul azóta retteg az autóban, és emiatt a jogosítványát is nehezére esik megszereznie.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?