LELKIZŐ

Gáspár Virág meglepő vallomást tett a magánéletéről, te gondoltad volna?

Sokan megbélyegezték, és beképzeltnek, hisztisnek kiáltották ki Gáspár Virágot. Szerinte csak kevesen ismerik igazán a valódi személyiségét.
  • Szerző: Doris

Gáspár Győző cuki kislányaként, a Győzike show-ban ismerhette meg az ország az akkor hároméves Gáspár Virágot, aki egy szempillantás alatt felnőtt. Időközben volt ideje megismerkedni a sztárvilág jó és rossz oldalával egyaránt, s bár 18 évesen elégedett az életével, ha visszapörgethetné az időt, egyvalamin azért változtatna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Így is jó az életem, de ha az én döntésem lett volna, akkor inkább az átlagos életre szavaztam volna, és nem a kamerák előtt növök fel

- mondta a Vasárnapi Borsnak Virág, aki élvezte volna, ha barátnőihez hasonlóan neki is könnyen megy az ismerkedés, és nem a tévében látottak alapján ítélik meg.

„Sokszor szembesültem azzal, hogy még egyetlen szót sem váltottak velem, de máris negatív véleményt fogalmaztak meg rólam. A tévében látott kép rendre megelőzött, holott az igazi énem teljesen más, és kevesen ismerik. Ez sokszor bántott” - ismerte el Gáspár Győző kisebbik lánya, akire nemrég rátalált az igaz szerelem.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?