LELKIZŐ

Gesztesi: Nehéz döntés volt, de lemondtam Pankáról!

Természetesen van magyarázat a színész napokban tett meglepő kijelentésére. Gesztesi technikai értelemben valóban lemondott Liptai Claudiával közös lányukról, de így is része a kiskamasz mindennapjainak.
  • Szerző: Buster

Liptai Claudia és Gesztesi Károly hat évnyi házasság után váltak el 2012-ben. Lányuk, Panka elhelyezésében megállapodtak ugyan, de a bíróságot is bevonták a döntésbe. A színész most arról vallott, milyen nehéz is volt számára, hogy tulajdonképpen le kellett mondania az akkor hatéves kislányáról.

"Hol egyedül, hol valakivel megosztva, de boldogan élek az én szép házamban. Szerencsére közel laknak hozzám a fiaim, így akkor jönnek át hozzám, amikor csak kedvük tartja."

Panka lányommal azonban bonyolultabb a helyzet. Claudia és köztem van egy megállapodás, miszerint Panka minden második hétvégén velem lehet.

"A láthatást pedig azóta is pontosan betartjuk" - mondta a Sorry magazinnak Gesztesi, aki a ráeső hétvégék mellett igyekszik némi "lopott időt" is lányával tölteni.

"Igyekszem besegíteni Claudiának. Sokszor én viszem Pankát az iskolába, és időnként együtt is ebédelünk. Tehát amennyit csak lehet, vele vagyok, de ez mindig nehéz történet marad az életemben. Aki elvált az pontosan tudja, hogy ez egy olyan 'megosztás', amiben nagyon bölcsnek kell lenni. Vagy az apának, vagy az anyának, valamennyire le kell mondania a gyerekről."

Borzasztóan nehéz döntés volt, de én lemondtam Pankáról!

- vallja meg a színész, aki határozottan cáfolta  a korábbi pletykákat, melyek szerint Claudia tiltaná vagy féltené tőle kislányukat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?