LELKIZŐ

Gór Nagy Mária retteg: testőrt fogadott, nélküle nem mozdul egy tapodtat sem

A színésznő nemrégiben támadás áldozatává vált. Kórházba került a sérülései miatt, és annyira fél, hogy maga mellé fogadott egy erős férfit.
  • Szerző: ripost

Gór Nagy Mária retteg attól, hogy ismét támadás áldozatává válik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő balesetet szenvedett még a múlt héten, amikor meglopták és lelökték az egyik fővárosi villamosról.

A férje, Buda vitte be a kórházba, ahol a homlokán lévő sérülést 12 öltéssel varrták össze, infúziót kapott, és miután kiderült, hogy a csuklója is eltört, azt is begipszelték.

gór nagy mária

Gór Nagy Mária retteg (Fotó: TV2)

A 74 éves színésznő traumatizálódott az esetet követően, ezért úgy döntött, egyedül már egy lépést sem mozdul – legalábbis egy ideig –, ezért testőrt fogadott.

„Ez egy trauma, amit fel kell dolgozni. Hála Istennek, lett egy testőröm, és ez nem nagyzolás. Gábor nélkül nem merek mozdulni egy tapodtat sem. Két méter magas, százötven kiló, és vigyáz rám. Növényi Norbi tanítványa, Norbit pedig imádom, úgyhogy Gáborban megbízom. Ő visz-hoz. Most úgy érzem, többet nem szállok villamosra. Ha meglátok egy ilyen járművet, borzongok” – fogalmazott Mária.

A színésznő mindenkinek azt javasolta, hogy ne álljon be a villamos ajtajába, inkább várjon egy újabb járatot, ahol biztonságosan közlekedhet.

A Mokka beszélgetését itt tekintheted meg:

És ezeket olvastad már?