LELKIZŐ

Gyászol az ország, így búcsúznak a sztárok Böröndi Tamástól

A Vidám Színpad igazgatója 65 éves volt.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt lapunk is megírta, hétfő este elhunyt Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatója, megannyi színházi darab és tévés film szereplője, az ország legismertebb mosolygyártója. A hír az egész országot lesújtotta, hiszen a mindig vidám színész csupán 65 éves volt.

Így búcsúznak tőle kollégái, barátai:

Fotó: MTI

Hajdú Péter: Mi történik a világban?

A tévés a Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, melyben Börönditől búcsúzik. Hajdú szerint felfoghatatlan, ami történt.

„Mi történik a világban? Ismét egy kiváló ember, egy kitűnő színész ment el. Jó utat Tamás” – fogalmazott.

Bagi Ivánnak még a terveiről mesélt

Kollégája is értetlenül áll a történtek előtt, hiszen a népszerű nevettető nyáron még a terveiről mesélt.

„Ma hajnalban elhunyt Böröndi Tamás színész. Felfoghatatlan a halála, néhány hónappal ezelőtt még lelkesen a terveiről beszélt nekem, amikor futólag találkoztunk. Tamás, mérhetetlenül szomorú vagyok. Nyugodj békében!!”írta Iván.

Vujity Tvrtko megható sorokkal búcsúzott

„Szegényebb lesz nélküle a magyar színpad és a magyar kultúra. Arany János klasszikus versével búcsúzom Tőle. Tőle, az igazgatótól, a színésztől, a nagyszerű embertől. Búcsúzom, s közben megszakad a szívem. Megmarad belőle a megannyi nevetés, a méltó beszélgetések, a kultúra iránti szeretet ereje. Ez a marad a múltból, ami most van, az a csönd, és a néma bú” – írta bejegyzésében.

 

És ezeket olvastad már?