LELKIZŐ

Gyászol Keresztes Ildikó, régi kollégáját vesztette el

Az énekesnőt nagyon rosszul érinti, hogy idén már több kedves barátjától, kollégájától el kellett búcsúznia.
  • Szerző: Doris

Az egész magyar zenésztársadalom megrendült, amikor szerdán kiderült, hogy 58 éves korában elhunyt Gyenes Béla, ismert szaxofonos. Több mint 20 évig zenélt a Bon-Bonban, de dolgozott együtt Szekeres Andriennel, Miller Zoltánnal, Keresztes Ildikóval és a nemrég elhunyt Gesztesi Károllyal is. Keresztes a -nak elmondta, megdöbbentette és megrázta régi kollégája halála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Azért döbbentett meg a halálhíre, mert nem is tudtam, hogy beteg. Még régebben dolgoztunk együtt. Egyszerűen nem tudom, mi történik idén, elképzelhetetlen, hogy minden héten eltávozik egy kolléga, jó barát vagy családtag. Az még megdöbbentőbb, hogy 40-50 éves emberekről beszélünk. Felfoghatatlan, ami mostanában történik a világban” – mondta sóhajtva a -nak Keresztes Ildikó.

Gyenes több éve küzdött súlyos betegségével, amellyel bátran vette fel a harcot, ám végül sajnos nem sikerült legyőznie.

Fotó: Facebook

A megkereste a Bon-Bon frontemberét, Szolnoki Pétert is, aki rengeteget zenélt együtt a szaxofonossal, de lapzártánkig nem tudtuk elérni.

És ezeket olvastad már?