LELKIZŐ

„Hatalmas trauma„ – Hajdú Péter megszólalt ikrei elvesztésével kapcsolatban

Hajdú Pétert és menyasszonyát, Esztert eddig nem hordozták a tenyerükön az égiek. A 25 éves szépség ugyanis kétszer is teherbe esett az elmúlt 8 hónapban, de mindkétszer elvesztette magzatait. Tavaly augusztusban ráadásul ikerbabákat vártak...
  • Szerző: Ripost

Hajdú Péter másfél éve ismerte meg Esztert, akivel kapcsolatuk hamar elmélyült. A tévés születésnapi ajándékként el is je­gyezte a gyönyörű 25 éves lányt, és a pár egy ideje szeretne családot alapítani, ám a sors eddig nem volt kegyes hozzájuk. Hajdú Péter korábban már beszélt arról, hogy Eszter élete tavaly decemberben csupán órákon múlott, amikor kiderült, hogy méhen kívüli terhesség lépett fel nála, de arról most először vallott, hogy menyasszonyának nem az volt az első terhessége. A Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában kiderült: Eszter már kétszer is teherbe esett az elmúlt hónapokban, de sajnos elvesztette a magzatait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hajdú Péter

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Köllő Babett és Hajdú Péter is életük egyik legnagyobb drámájáról vallott
Fotó: Life TV

Péter e heti vendégének, Köllő Babettnek árulta el, hogy Eszter tavaly augusztusban esett teherbe először, ráadásul ikreket várt, de a várandósság hetedik hetében meg kellett szakítani a terhességet. A magzatok szívhangja ugyanis nem volt hallható.

„Augusztusban Eszter ikerterhes volt, és ezt senki nem tudja. Egyszerűen nem volt szívhang sem az ötödik, sem a hatodik héten. A hetedik héten mondták az orvosok, hogy ki kell venni a magzatokat. Ez természetesen nagyon megviselte őt…„ – hangzik el Péter vallomása a péntek este 10-kor adásba kerülő műsor felvételén, aki azért a színésznőnek öntötte ki a szívét, mert Babett 2014-ben éppúgy elveszítette ikermagzatait, ahogyan most Eszter.

Eszter és Péter bíznak abban, hogy megadatok számukra, hogy közös gyerekük legyen
Fotó: Bors

A Bors megkereste Hajdú Pétert, aki elárulta, miért döntött úgy, hogy adásba engedi a beszélgetést.

„Nagyon szerencsés vagyok, hiszen az első két gyermekem esetében semmilyen komplikáció nem lépett fel. Ezért álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha át kell élnünk Eszterrel olyan traumákat, amiken keresztül mentünk” – kezdte Hajdú, aki nem tagadja, sokáig gondolkodott azon, hogy benne hagyja-e a műsorban azokat a perceket, amikor kiöntötte a lelkét Köllő Babettnek.

„Azért döntöttem úgy, hogy végül nem vágjuk ki a részt, ahol az ikermagzatok elvesztéséről beszélek, mert nem akartam csak azért manipulálni a műsort, mert a saját drámánkról vallok„ – magyarázta Péter, aki mindent megtett, hogy mindkét veszteség után enyhítse menyasszonya lelki fájdalmát. „Férfiként a legfontosabb feladatom az volt, hogy stabil támasza legyek Eszternek. Nem volt kérdés, hogy tartanom kell magam és nem szabad összeroppannom. Hatalmas trauma érte őt az első alkalommal, amikor az ikermagzatokat veszítettük el, de decemberben jóval nagyobb volt a lelki teher rajta, hiszen akkor kis híján az életébe került, hogy méhen kívül tapadt meg az embrió” – tette hozzá Hajdú Péter, aki úgy érzi, mára mindketten túl vannak a nehezén és készek újra belevágni a családbővítésbe.

„Az utóbbi időszakban Esztert alaposan kivizsgálták és megnyugtatták, hogy nincsen semmilyen szervi akadálya annak, hogy újra várandós lehessen. Nem adjuk fel, mindketten a jövőbe nézünk!„ – jelentette ki Hajdú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?