LELKIZŐ

Harry és Vilmos kapcsolata végleg tönkremehetett, megszólalt a bennfentes

Előfordulhat, hogy a két herceg már sosem békül ki, mert haragban váltak el egymástól.
  • Szerző: Ripost

Vilmos és Harry herceg kapcsolata hosszú évekig példaértékű volt, nagyon közel álltak egymáshoz, édesanyjuk halála után pedig még inkább összekovácsolódtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Úgy tűnt, hogy a kettejük erős szövetségét semmi sem gyengítheti meg, ám amióta Meghan hercegné a családhoz tartozik, a testvérek kapcsolata megromlott. 2019 őszén már Harry herceg is nyíltan beszélt a viszonyukról, elmondta, mint minden testvérnél, nekik is vannak jobb és rosszabb periódusaik, és jelenleg mind a ketten más utakon járnak. A viszonyuk azóta sem javult semmit.

Amióta Sussexi hercegi párja lemondott betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, több hír is megjelent arról, hogyan viselte meg a családtagokat ennek híre. Katalin hercegnét például nagyon lesújtotta, hogy idáig fajultak a dolgok, ráadásul azt is nagyon sajnálja, hogy Harryvel már nem olyan szoros a viszonyuk, mint régen, férje hasonlóan vélekedik erről. Egy bennfentes a People magazinnak elárulta, hogy Sussex hercege és Vilmos nem váltak el szépen, amikor Harry visszament Kanadába – írja a Daily Mail.

„Nem váltak el jó viszonyban egymástól, azonban mind a ketten megkönnyebbültek, hogy lezárult ez a helyzet. Talán Meghan és Harry nem pont úgy intézték a dolgaikat, ahogy azt illett volna, de csak boldogok akartak lenni. Mégis ki hibáztathatná őket ezért?” – vallotta be a lapnak.

Vilmos szomorú a mai napig, hogy Harryvel így megkeseredett a kapcsolata. Az első nagyobb vitáik 2017-ben kezdődtek el. Cambridge hercege megjegyezte öccsének, hogy Meghannal túl gyorsan halad a kapcsolata, jobban tenné, ha kicsit lassítana. Ezzel a megjegyzésével akkor nagyon megbántotta Harryt.

És ezeket olvastad már?