LELKIZŐ

Harry herceg elárulta: nem volt másra képes, csak hisztérikusan hempergett

Őszintén beszélt a Los Angelesbe költözésük utáni első napokról Harry herceg.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg videóchat keretein belül beszélt olyan brit családokkal, akik súlyosan beteg gyermeket nevelnek. Sussex hercege bevallotta, néha lelkiismeret-furdalása van, amiért ennyi időt tud a családjával tölteni.

„Néha komolyan bűnösnek érzem magam, amiért ennyi időt tudok együtt lenni a családommal. De meg kell ünnepelni azokat a pillanatokat, amikor csak hisztérikusan hempergőzünk a padlón. Archie-val ezt csináltuk az első napokban, amikor Los Angelesbe költöztünk. Mert lehet, hogy fél óra múlva vagy egy nap múlva már valami egészen mással kell megküzdeni – mesélte Harry.

A herceg úgy véli, a sérült gyermekeket nevelő családok igazán remek példát mutatnak és szuper szülők, hiszen a világjárvány közepén is becsülettel gondoskodnak a speciális igényű gyerekekről is.

„Mindig azt gondoltam, hogy a mosolyok mögött sokszor kemény történetek húzódnak. De azt hiszem, hogy ha valaki nehéz időszakon megy keresztül, sokkal erősebben jön ki belőle. Hihetetlen az a kitartás és erő, amivel rendelkeztek” – mondta Harry.

A herceg még sokáig ecsetelte, mennyire tiszteletre méltó, amit ezek a családok megtesznek nap mint nap.

És ezeket olvastad már?