LELKIZŐ

Házasságon belüli hazugságokról beszélt Stohl András

Ha másért nem is, de színházi munkája miatt megszólal újabb kapcsolati válságáról a színész. Most a színpadon néz szembe saját démonjaival
  • Szerző: Buster

A színházi világban nem ritka, hogy egy-egy darab témája a házasságtörés, de Stohl András esetében mégiscsak a sors fintora, hogy karácsonytól már nemcsak a képernyőn, de a Centrál Színház deszkáin is szembesülhet önmagával. A színész a Házassági leckék középhaladóknak című darabban alakít majd csalárd férjet, és már a próbafolyamatok alatt ráeszmélt, hogy gyakorlatilag terápiás lehetőségek rejlenek a komédiában.

"Egyfajta terápia is számomra ez a darab, hiszen sokszor a saját életünkben felvetődött kérdésekre is választ kaphatunk belőle.

Mindannyiunk élete beleszövődik ebbe a darabba, és ettől válik hitelessé a játékunk.

Életem legbonyolultabb szerepe ez, hiszen gyakorlatilag nyolcvan percen át a színpadon vagyok, levegővétel nélkül. Alapvetően a mű azt boncolgatja, érdemes–e hazugságokba bonyolódni, görgetni magunk előtt a hólabdát, ami egyre nagyobb lesz, és végül már nem bírjuk el, vagy érdemes vállalni az igazat. Aktuális témák ezek…”

- mondta a Blikknek Stohl, aki ezek szerint maga is érzi, hogy 50 évesen nem biztos, hogy kockázatmentes a döntése, amit a napokban meghozott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?