LELKIZŐ

Hopp Csilla: Enyhe nyugalmat találtam

L.L. Junior exe a saját szemével nézte végig a kisfia halálát. A szörnyű tragédia valószínűleg örökké az emlékeiben él majd, azonban nagyobb gyermeke, Lacika miatt össze kellett szednie magát.
  • Szerző: Ripost

Hopp Csilla élete legnehezebb időszakát éli, hiszen tavaly augusztusban elvesztette legkisebb fiát, Dávidkát. L.L. Junior volt kedvese a saját szemével nézte végig, ahogy gyermekét halálra gázolja egy autó. Az édesanya a történtek után teljesen összetört, csak magát okolta a balesetért. Ennek ellenére gyermeke, Lacika miatt talpra kellett állnia, ahogy azt is meg kellett tanulnia, hogyan éljen együtt Dávidka elvesztésével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Csilla a gyászt egy terápiás közösségben próbálja feldolgozni. Annak csoportnak a tagja, amit azért hoztak létre, hogy segítsék azokat a szülőket, akik elvesztették a gyermeküket. Az Árva Szülők Alapítványa ráadásul egy nyilvános csoport a Facebookon, ahová bárki csatlakozhat, aki szeretne a fájdalmáról beszélni, vagy éppen tanácsot, segítséget kérni.

Bár Dávidka tragédiája óta eltelt másfél év, valószínűleg Csilla fájdalma sosem fog elmúlni. Ám legújabb bejegyzése arról tanúskodik, hogy ennek ellenére is igyekszik erős maradni, hiszen fiát, Lacikát nevelnie kell.

„Fontos pillanat, ami segített. Nem olyan rég, egy számomra kedves barátnőm küldött egy filmet, hogy nézzem meg... A címe: A viskó. Tudom, hogy mindenki másban hisz, vagy nem hisz, de én hiszek Istenben. Ezen az úton találtam enyhe nyugalmat. Hisz nekem van egy kisfiam, akiért muszáj a világ legerősebbjének lennem. Még akkor is, amikor nem tudok. Sok kérdésünkre, ami bennünk van választ adhat a film” – írta Csilla, aki ezzel a posztjával a többi szülőt is szeretné segíteni.

Visszatérhet a tragédia helyszínére

Még nem zárult le nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla kisfiának tragédiája kapcsán. A gyászoló édesanya ügyvédje szerint nem kizárt, hogy védencének vissza kell térnie a baleset helyszínére.

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról„ – mondta a Blikknek dr. Horváth B. Gábor.

 

És ezeket olvastad már?