LELKIZŐ

Így emlékeztek meg a tizennyolc éve elhunyt Zámbó Jimmyről - Fotók

Az énekes 2001 januárjának hajnalán lett végzetes fegyverbaleset áldozata. A rajongók egy része most is, mint minden évben, a sírjánál búcsúzott a sztártól.
  • Szerző: ripost

Kisebb tömeg és öccse, Zámbó Árpy jelent meg szerdán kora délután Zámbó Jimmy sírjánál.

Az énekes szerettei számára tizennyolc éve nehéz nap a január másodika, miután a végzetes hajnalon Jimmy fegyverbaleset áldozata lett.

A szerda délutáni megemlékezésen néhány rajongó is tiszteletét tette, köztük egy nyugalmazott református lelkész, aki tizenöt éven keresztül készítette a család által oly sokszor átadott Jimmy-díjakat. 

"Jimmy egy életrevaló, vidám ember volt. Mindenki elismerte az ember-, család- és közönségszeretetét. A dalai, az énekei örök mondanivalót tartalmaznak. A szeretetről szólnak, ami a legfontosabb ebben az életben" - mondta el Bereczki András nyugalmazott lelkész.

Az atya a kis tömeg ellenére teljes szívvel végezte el a halotti megemlékezést, aminek a végén szenteltvizet szórt Zámbó Jimmy sírjára. A zenész testvére, Zámbó Árpy a %%-nak elmondta:

"Nem az a fontos, hogy hányan vannak most itt a temetőben, hanem az, hogy még most is több millió rajongója van a testvéremnek" - mondta szűkszavúan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?