LELKIZŐ

Így intett búcsút a TV2-nek Liptai Claudia: döbbenet, ahogy elhagyta a portát

Liptai Claudia karrierjének legcsillogóbb időszaka zárult le vasárnap este, amikor kilépett a TV2 stúdiójából...
  • Szerző: Ripost

Tizenhét év után, a vasárnapi Sztárban sztár utolsó adása után úgy fordult ki az autójával a Róna utcai épület portájáról, hogy vissza sem nézett. Azt gondolná az ember, hogy millió gondolat cikázott a fejében, hatalmas érzelmi hullámokat vet a változás. Liptai Claudia azonban nem érezte drámainak az elválást.

Nagyon nehezen változtatok, amolyan gyökeret eresztő ember vagyok, minden híreszteléssel ellentétben – mondja a Borsnak Claudia. – Furcsa módon az utolsó napom semmiben nem tért el az azt megelőző több tízezertől. Élveztem a szereplést és kellemesen elfáradtam. Ennyi. Az igazság az, hogy már jó két hete kiderült, nem hosszabbítom meg a szerződésem a csatornával, ezért, ha úgy tetszik, lecsengett bennem is és a közönségben is ez a téma – magyarázza a színésznő.

Claudia lejárt TV2-s szerződésében a lap szerint féléves versenytilalmi kikötés szerepel, vagyis fél év után csak rajta múlik, igent mond-e egy felkérésre.

Nem a tévézésnek fordítottam hátat, hanem a TV2-s kötődésemet szüntettem meg – magyarázza – Komoly bizonytalanságba, ha úgy tetszik légüres térbe léptem most ki. Ehhez, azt gondolom, bátorság kell. Ezt a bátorságot pedig a férjem támogatásának köszönhetem. Azt szeretném, ha kitisztulna a fejem, hogy kristálytiszta rálátásom legyen a jövőmre. Aztán lesz, ami lesz!

Ha nem tévézés, akkor boldogan készítek kókuszgolyókat a cukrászdában és élek boldogan egy másik életszínvonalon. De akkor is boldogan.

A családomnak köszönhetően úgy érzem, mindenem megvan. Csendben és boldogan szeretnék élni velük, ez a legfontosabb számomra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?