LELKIZŐ

Így van most Gabriela Spanic, próbálja feldolgozni a súlyos veszteséget

Minden erejére szüksége lehetett az édesanyját gyászoló Gabriela Spanicnak ahhoz, hogy kedden próbálni induljon, de kora délután már a táncparketten gyakorolt. Kerülte a feltűnést, csendben igyekszik feldolgozni a veszteségét.
  • Szerző: Ripost

Bár hivatalosan még „szabadnapon„ volt, tegnap megjelent a táncpróbán Gabriela Spanic, aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban vesztette el a szeretett édesanyját. A világ­sztár mély gyásza ellenére fegyelmezetten vágott bele a kö­vetkező koreográfia elsajátításába, amiben partnere, Andrei Mangra táncos segíti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Gabriela úgy vállalta el a versenyzést a magyarországi Dancing with the Stars című, TV2-es műsorban, hogy tudta, az édesanyja nagyon beteg. Norma Utrera évek óta küzdött a rákkal, és bár a kezelések hatására többször is javult az állapota, egyre nyilvánvalóbb volt, hogy nem láthatja majd felnőttként a tinédzserkorú unokáit.

Gaby édesanyja a múlt szombati adás előtti napokban ismét egyre rosszabbul volt, az élő műsor előtti órákban – amikor utoljára beszéltek egymással – egyértelművé vált, hogy nem kerülhető el a tragédia. A világsztár ezzel az iszonyatos lelki teherrel lépett a TV2 stúdiójának táncparkettjére, profi módjára.

Fotó: Bors

A venezuelai színésznő édesanyját helyi szokás szerint a családtagok azonnal felravatalozták, majd hamvasztásos temetést rendeztek. A színésznőnek esélye sem volt arra, hogy az imádott édesanyját az utolsó útjára kísérje. A súlyos veszteség után a művésznő arra kérte a táncos show készítőit, hogy adjanak neki néhány napot, amíg át­gondolja, mit tegyen: el kell döntenie, hogy hazarepül, befejezve a versenyzést, vagy itt ma­rad, és a munkába te­metkezik, hátha ez segít a gyász feldolgozásában.

A Bors in­formációi sze­rint Gabriela Spanic a második lehetőséget választotta. Csendben, szinte észrevétlenül érkezett meg a táncterembe, ahonnan órákig ki sem jött. Csak remélni lehet, hogy a mozgás terápia lesz számára, és szombaton képes lesz mindent beleadni a produkcióba.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?