LELKIZŐ

Így vezeti le a feszültséget, Pásztor Erzsi ordít otthon a tévével

A legendás színésznő igyekszik a jelenben élni, ha pedig valami bántja, próbálja azonnal kiadni magából.
  • Szerző: Ripost

A 83 éves Pásztor Erzsi nem tagadja, hogy voltak nehéz évei, amikor szembesülnie kellett azzal, hogy lecserélték fiatalabb színésznőkre, de nem bánkódik, hanem a jelenre koncentrál – írja a Best.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A színésznő szüleitől olyan útravalót kapott, amely az egész életére kihatott. „Gyerekkoromban undok kislány voltam, de az anyukám unszolására megváltoztam. Üzletasszony volt saját fodrászattal, nagy élet volt nálunk. Emlékszem mindig mondta: »Köszönj szépen!«, amire én tiltakoztam: »Nem, mert ezt a nőt utálom«. Anyukám verte belém, hogy nem utálunk senkit, neki köszönhetően a véremmé vált a mosolygás és a jókedv. Ahogy arra is megtanítottak a szüleim, hogy legyek szerény, és mindenkit fogadjak el, amilyen” – mondta a Szomszédok sztárja, majd hozzátette: „Pedig tombolni is tudok, előfordul, hogy otthon beolvasok a tévének, a szomszédasszony ilyenkor azt hiszi, verekszem. Nem hurcolok keserűségeket, rögtön kiadom magamból az érzéseimet: sokat sírok örömömben és bánatomban.”

„Voltak nehéz éveim a színházban, amikor bizonyos szerepeket a korom miatt már nem játszhattam tovább, és lecseréltek. Hiába voltam nagyszájú, a konfliktusokat kerültem” – mondta Pásztor Erzsi, aki azt is elárulta, hogy amikor Pécsen egy darabban játszott a férjével, a mellettük lévő öltözőből hallotta, hogy két színésznő róla beszél. Az egyikük azt állította, hogy Pásztor nem igazi színésznő, csak a férje miatt szerződtették. Végül 14 éve ment el onnan, amikor a gyereke már 10 éves volt és elvált. Legközelebb Gyulán játszott azzal a színésznővel, aki annak idején kibeszélte a háta mögött.

„A premieren megölelt, és azt mondta, olyan szeretne lenni, mint én. Másnap a strandon pezsgőfröccsöt ittunk, mire rákérdeztem a múltra: »Évike emlékszel, arra, mit mondtál, amikor ide szerződtem?« Az arca lángvörös lett, de tagadta, hogy bármit is mondott rólam. Nem volt bennem harag, de muszáj volt kiadnom magamból. Persze az évek alatt fűnek-fának elmeséltem, úgy adtam elő a történetet, hogy a többiek a hasukat fogták a nevetéstől. Mindig így tettem, ha megbántottak, kikészítettem az illetőt” – mesélte a színésznő Tatár Csilla műsorában, amelyet március 1-én 21.50-kor mutatnak be az ATV-n.

És ezeket olvastad már?